Bettingsider med Apple Pay

Å spille på bettingsider med Apple Pay er populært blant mange norske iPhone-brukere. Dette fordi det er en godt brukt betalingsmåte som tilbyr fleksible betalingsløsninger for spillerne. I dag er det flere norske bettingsider som tilbyr betalinger med Apple Pay, selv om det ikke finnes overalt enda.

Bettingsider med Apple Pay

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

Hva er Apple Pay?

Apple Pay er en betalingsmetode utviklet av Apple Inc – det vil si det foretak som lager iPhones og iPads. Tjenesten har eksistert siden 2014 og er hovedsakelig utbredt i USA, men de siste årene har den også vunnet mer og mer terreng på det norske markedet for ulike betalingsmåter.

Apple Pay fungerer omtrent som et speil av debet- eller kredittkortet ditt, men i en sikrere og mer brukervennlig versjon. Apple Pay administreres via Wallet-appen, som er tilgjengelig på alle iPhones. Du kan også bruke den fra iPad, Apple Watch eller MacBook.

Apple Pay

Apple Pay innskudd på bettingsider

Det er enkelt å gjøre et Apple Pay-innskudd når du spiller på bettingsider online. Først må du selvfølgelig finne frem en bettingside som tilbyr betalinger via Apple Pay. Følg deretter disse trinnene så er du straks i boks:

 1. Logg inn på spillekontoen din / Registrer ett spillekonto
 2. Gå til seksjonen for innskudd
 3. Skriv inn beløpet du vil sette inn og velg Apple Pay som betalingsmetode
 4. Godkjenn deretter betalingen via enten Touch ID, Face ID eller med passord
 5. Pengene er nå på spillekontoen din og du kan starte underholdningen i sportsbook

Å forberede for Apple Pay-betalinger

Før du kan begynne å spille på en bettingside med Apple Pay-betalinger, må du først komme i gang med Apple Pay-tjenesten, slik at du kan bruke den til betalingene dine. Det er imidlertid enkelt å komme i gang med Apple Pay. Alt du trenger å gjøre er å klikke på Wallet-appen, klikke på plusstegnet (+) og skanne kortet ditt med kameraet. Lommeboken din støtter VISA- og MasterCard-kort. Det er også mulig å fylle ut informasjonen fra kortene manuelt. Du kan legge til flere kort hvis du ønsker, men dette må gjøres separat. Det er ingen grense for hvor mange kort du kan ha i Apple-lommeboken.

Å samle alle kortene på ett sted er perfekt. Du trenger ikke å tenke på å ta med deg lommeboken med kort eller kontanter, og du trenger kun mobiltelefonen din eller en Apple Watch som er festet til armen.

Når du ønsker å bruke Apple Pay, dobbeltklikker du bare på låseknappen og kortene dine vises. Har du kun ett kort er det forhåndsinnstilt, har du flere kort kan du velge hvilket du vil bruke til akkurat det kjøpet.

Du bekrefter kjøpet med Face ID, Touch ID eller en personlig kode, og vi anbefaler at du ikke deler denne koden med noen andre.

Apple Pay fordeler og ulemper

Fordeler med Apple Pay:

 • Enkel betalingsmåte
 • Kompatibel med alle Apple-enheter
 • Kan ta flere betalingskort samtidig, slik at du enkelt kan velge ditt foretrukne kort ved betaling
 • Sikre overføringer fra en kjent operatør

Ulemper med Apple Pay:

 • Apple-lommeboken er kun koblet til den gjeldende Apple-enheten. Den kan derfor ikke deles mellom ulike enheter, men må i stedet legges inn for hver enhet du bruker den med
 • Brukes av et begrenset antall bettingsider

Apple Pay mobilbetaling

Å foreta en Apple Pay-mobilbetaling er veldig enkelt. Det fungerer omtrent på samme måte som når du betaler fra datamaskinen. Forskjellen er at det til og med kan bli enda smidigere å gjøre innskudd ved hjelp av Apple Pay når du spiller på mobile bettingsider. I hvert fall om du spiller fra den iOS-enhet som du har en Wallet i, for da trenger du ikke engang å godkjenne overføringen via en ekstern enhet. I stedet kjører du hele betalingsprosessen direkte på den samme mobilen. Det blir neppe enklere enn det.

Vanlige spørsmål om Apple Pay

Hvordan får jeg Apple Pay?

Logg på Apple-kontoen din og gå til Apple Wallet. Trykk deretter på plusstegnet (+) for å legge til en ny konto. Velg så din bank. Skann deretter kortet ditt eller legg til din kortinformasjon manuelt. Godkjenn så det hele og bekreft ved hjelp av din foretrukne bekreftelsesmetode. 

Må jeg ha en Apple-enhet for å bruke Apple Pay?

Ja, det må du. Uten en Apple-enhet kan du dessverre ikke opprette en Apple Store-konto og derfor kan du heller ikke bruke Apple Pay uten å ha en Apple-enhet.

Hvilke kort godtar Apple Pay?

Du kan koble både VISA og Mastercard til Apple Pay-kontoen din.

Er det trygt å foreta betalinger på bettingsider via Apple Pay?

Ja, det er en trygg betalingsmåte å bruke for betalinger på norske bettingsider. Alle transaksjoner er kryptert og du godkjenner overføringen via enten Face ID, Touch ID eller med ditt personlige passord.