Hvordan betaler man for sportsbetting?

Når man skal plassere et veddemål på sport er det nødvendig med penger på spillekontoen. Hvis ikke er det umulig å spille. Om man da ikke har et gratisspill eller en bonus på lur. Penger er helt essensielt for å kunne spille, men de som tror at det bare er å logge inn i nettbanken og overføre penger til kontoen hos bettingsselskapet kan fort få seg en overraskelse. Så enkelt er det ikke. Eller enkelt er det bare man ikke forsøker via nettbanken.

Bettingsider med beste betalingsmåtene

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 2000 NOK

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

10% ukentlig cashback

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 kr

1 000 kr risikofritt spill +10 % cashback

100% opptil 2000 NOK

1 000 kr Risikofritt spill

100% opptil 2.100 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 1.000 NOK

100% opptil 2.000 NOK

5% Ukentlig cashback på odds

100% opptil 2.000 NOK

200% opptil 100 EUR

Restriksjoner på betalingstransaksjoner for norske spillere

For de som ikke er så inne i dette med sportsbetting hos bettingsider, så har det seg altså slik at norske banker og finansinstitusjoner er lovpålagt å ikke bidra til pengeoverføringer til utenlandske spillselskaper. Derfor vil man ikke kunne overføre penger til et selskap med base i utlandet via nettbanken, siden denne overføringen vil bli stoppet av banken. Dette gjør at nordmenn som vil spille på sport hos et utenlandsk spillselskap må benytte andre betalingsmetoder. Det kan enten være kortløsninger som Visa og Mastercard, eller en forhåndsbetalt løsning som PaysafeCard.

En annen populær måte å betale på er ved å benytte elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller. Uansett hvilken av disse betalingsmetodene man velger å benytte seg av, vil pengene stort sett være på spillekontoen nesten umiddelbart eller i løpet av svært kort tid. Dette er viktig for spilleren slik at man ikke må vente lenge på pengene før man kan plassere et bet på en sportsbegivenhet.

Hvordan betaler man for sportsbetting?

Populære betalingsmetoder for norske spillere hos bettingsider

Det er mange forskjellige betalingsmetoder tilgjengelig for norske spillere som ønsker å spille på bettingsider. Noen av de mest populære alternativene inkluderer neosurf, mifinity, luxon-pay, ezeewallet, astropay og kryptovalutaer.

Neosurf er en forhåndsbetalt korttjeneste som kan brukes til å gjøre innskudd på bettingsider. Dette er en sikker og pålitelig måte å overføre penger på nettet, og det krever ikke at du oppgir personlig informasjon.

Mifinity er en e-lommebok som gjør det enkelt å overføre penger mellom forskjellige kontoer. Denne betalingsmetoden støttes av mange bettingsider, og det er en rask og effektiv måte å overføre penger på.

Luxon-pay er en annen e-lommebok som er populær blant norske spillere. Denne betalingsmetoden støttes av mange bettingsider, og det er en rask og sikker måte å overføre penger på.

Ezeewallet er en annen e-lommebok som kan brukes til å gjøre innskudd på bettingsider. Denne betalingsmetoden er enkel å bruke og krever ikke mye tid eller innsats.

Astropay er en virtuell korttjeneste som kan brukes til å gjøre innskudd på bettingsider. Dette er en sikker og pålitelig måte å overføre penger på nettet, og det krever ikke at du oppgir personlig informasjon.

Kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum er også populære betalingsmetoder blant norske spillere. Disse valutaene tilbyr en anonym og sikker måte å overføre penger på nettet, og de støttes av mange bettingsider.

I sum, det finnes et stort antall forskjellige betalingsmetoder som norske spillere kan velge mellom når de spiller på bettingsider. Uansett hva dine preferanser er, er det sannsynlig at du vil finne en betalingsmetode som passer dine behov.

Uttak kan heller ikke gjøres med alle betalingsmetoder

Lovverket som omhandler hvitvasking av penger er strengt og dette er noe som alle seriøse spillselskaper forholder seg til. Av dette regelverket følger det at et uttak skal gjøres med samme metode som da pengene ble satt inn. Om dette er teknisk og praktisk mulig. Om dette ikke lar seg gjøre vil uttaket bli ekspedert via bankoverføring. Dette gjelder som oftest innskudd med Mastercard og PaysafeCard, selv om det enkelte ganger lar seg gjøre hos noen selskaper.

Mastercard kommer an på spillselskapet, mens PaysafeCard avhenger om man har en konto for dette kortet eller ikke. Siden norske banker er lovpålagt å ikke bidra til spill i utlandet, får dette også følger når pengene skal tilbake til en norsk bankkonto. Ser banken at pengene kommer fra et utenlandsk spillselskap skal de nekte å ta imot pengene. Dette har blant annet ført til at en løsning som Trustly ikke lenger kan benyttes til dette formålet. Imidlertid går bankoverføringer foreløpig greit siden det på slike ikke kommer frem at pengene kommer fra et bettingselskap.