Betting på League of Legends

Betting på League of Legends har blitt en populær aktivitet for spillentusiaster. Dette spillet, er kjent for sin intense strategi og spennende gameplay. LoL tiltrekker seg millioner av fans globalt. Med denne populariteten har bettingsider spesialisert seg på e-sport vokst frem. Disse sidene tilbyr ulike måter å satse på spillutfall. Spillere og lag fra hele verden konkurrerer og fansen får muligheten til å satse på sine favoritter. Betting på League of Legends er mer enn bare en hobby.  Det er en måte for fans å engasjere seg dypere i spillets verden. Med riktig kunnskap og strategi kan betting være både underholdende og potensielt lønnsomt.

Bra odds på LoL her

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Mange markeder på League of Legends betting

League of Legends betting tilbyr et mangfold av markeder for spillentusiaster. Disse markedene gir ulike muligheter til å satse og vinne basert på spillutfall og spillerprestasjoner. Her er noen av de vanligste markedene:

Betting på League of Legends

 • Matchvinner: Det mest grunnleggende markedet på e-sport. Her satser man på hvilket lag som vinner en enkelt match.
 • Turneringsvinner: For de som ser lengre frem. Dette markedet handler om å forutsi hvilket lag som vinner hele turneringen.
 • Handicap Betting: Dette markedet balanserer oddsen ved å gi et virtuelt forsprang eller etterslep til et av lagene.
 • First Blood: En spennende satsning på hvilket lag som får det første drapet i en match.
 • Totalt antall drap: Satser på det totale antallet drap som skjer i en match. Dette kan være et fast tall eller over/under en spesifikk grense.
 • Spesifikke spillere: Inkluderer å satse på individuelle prestasjoner, som hvem som får flest drap eller assists.
 • Kartvinner: League of Legends spilles over flere kart, og her kan man satse på vinneren av hvert enkelt kart.

Disse markedene gjør betting på League of Legends både variert og spennende. De appellerer til ulike kunnskapsnivåer og interesser, fra nybegynnere til erfarne spillere. Med rett innsikt kan spillere gjøre informerte spill og øke sjansene for gevinst.

Live betting på League of Legends

Live betting har blitt en sentral del av opplevelsen når det gjelder League of Legends. Denne formen for betting tillater spillere å satse på kamper i sanntid som gir en ekstra dimensjon til spenningen. Med live betting kan man reagere og satse basert på det som skjer i spillet og dette krever både rask tenkning og forståelse for spillet.

Det finnes mange markeder for live betting i League of Legends. Dette inkluderer alt fra hvilket lag som vinner et bestemt spill til mer spesifikke hendelser som første drap, antall tårn ødelagt. Eller hvem som sikrer seg neste drage. Markedene varierer og gir spillere muligheten til å utnytte sin kunnskap om spillet og lagene for å gjøre velinformerte veddemål.

Live stream på LoL

Når det kommer til å følge med på League of Legends har mange norske bookmakere sikret seg rettigheter til å streame kamper. Dette betyr at fans kan se live matcher direkte via bookmakernes plattformer. Dette er en stor fordel for de som er interessert i live betting. Å kunne se kampene i sanntid gir en bedre forståelse av spillets gang og kan hjelpe punters å ta mer informerte beslutninger.

Streaming av League of Legends matcher er ikke bare praktisk for de som ønsker å plassere live veddemål men det tilbyr også en underholdende måte å engasjere seg i spillet på. Fans får muligheten til å se toppspillere og lag i aksjon som kan øke forståelsen og interessen for spillet ytterligere.

De største turneringene

De største turneringene innen League of Legends tilbyr ofte de beste oddsene hos norske spillbolag. Disse turneringene tiltrekker seg enorm oppmerksomhet globalt og med dette følger det en rekke spennende bettingmuligheter. Her er noen av de mest prestisjefylte turneringene:

 

 • World Championship (Worlds): Dette er den største og mest prestisjetunge turneringen i League of Legends. Lag fra hele verden konkurrerer for å bli verdensmester.
 • Mid-Season Invitational (MSI): En årlig turnering som samler de beste lagene fra hver region for å konkurrere midt i sesongen.
 • LoL Pro League (LPL – Kina): Kinas toppnivå profesjonelle liga som er kjent for sin høye spillekvalitet og konkurransedyktige lag.
 • LoL Champions Korea (LCK – Korea): Sør-Koreas fremste liga, hvor mange av historiens beste lag og spillere har deltatt.
 • European Championship (LEC): Europas topp liga, kjent for å produsere sterke lag som ofte gjør det bra i internasjonale turneringer.
 • North American League (LCS): Nord-Amerikas hovedliga, med mange populære lag og spillere.

Disse turneringene tilbyr ikke bare toppnivå konkurranser men også varierte bettingmuligheter og attraktive odds hos norske bookmakere. Fans og punters får sjansen til å oppleve spenningen og dynamikken i verdensklassespill. Samtidig som de har muligheten til å satse på sine favorittlag og -spillere.

Oppsummering

Betting på League of Legends tilbyr et bredt spekter av markeder, inkludert matchvinner, turneringsvinner og spesifikke spillerprestasjoner. De største turneringene, som Worlds og MSI, tiltrekker seg global oppmerksomhet og tilbyr de beste oddsene hos norske spillbolag med muligheter for live betting og streaming.