Bundesliga – betting på tysk fotball

Den tyske toppligaen er rangert som en av verdens fem beste fotballigaer. Dette sammen med Premier League, Serie A, La Liga og Ligue 1. De tyske lagene kommer vanligvis langt i Champions League og Europa League. Landslaget har også vunnet EM flest ganger av alle nasjoner og tatt flest medaljer i VM. Liker du odds på fotball som er godt spilt, finner du garantert noe i bettingen din i Bundesliga. Det er veldig mange odds og muligheter for deg.

Bettingsider med gode odds på Bundesligaen

250 kr gratisspill hver uke

500% opp till 500 NOK

500% opp till 500 NOK

100% opptil €100

Norske spillere kan motta en oddsbonus

Hos norske bookmakere er det mange oddsbonuser å benytte seg av. Både nye og eksisterende medlemmer kan få tilbud om å få enda mer betting for pengene. Du kan motta en innskuddsbonus som ny kunde. Ikke sjelden er den på 100 % opptil 2000 kroner, noe som betyr at du kan få 4000 kroner å spille for samtidig som du kun setter inn 2000 kroner.

Hvis du er et eksisterende medlem av et spillselskap og ønsker mer penger å satse på Bundesliga, kan du også motta risikofrie spill, cashback, boostede odds og ulike reload-bonuser. Det er mange forskjellige tilbud når du tipper på Bundesliga. Reduser samtidig risikoen for din betting ved å motta en bonus av ulike slag.

Tysklands landslag har lykkes i mange turneringer

Det er ikke bare tysk klubblagsfotball som har gått bra opp gjennom årene. Det tyske landslaget er et av verdens mest suksessrike gjennom tidene. De har vunnet VM fire ganger i 1954, 1974, 1990 og 2014. I tillegg har de blitt nummer to i 1966, 1982, 1986 og 2002. De har også innkassert VM-bronse i 1934, 1970, 2006 og 2010. Dermed har de hele 12 medaljer, som er flest av alle nasjoner og de ligger på andreplass i medaljeligaen bak Brasil, som har fem gull.

Tyskland vant også FIFA Confederations Cup i 2017, men den turneringen eksisterer ikke lenger. Nasjonen har også tre EM-gull, som sammen med Spania er flest. De vant EM i 1972, 1980 og 1996 og ble nummer to i 1976, 1992 og 2008. På det tyske landslaget spiller de fleste stjernene i Bundesliga.

Er mye blant oddsen på Bundesligaen

I betting på Bundesliga kan du plassere såkalte outrights før sesongen, som er langsiktige vinnende spill. Hvem tror du blir seriemestere og hvem blir nummer to, tredje og fjerde. I Bundesliga vil de fire beste lagene kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

betting på bundesligaen

Det er alltid en trener som ikke sitter ute sesongen og dette åpner for å satse på hvilken manager som får sparken først eller hvilke managere som eventuelt får gå i løpet av sesongen. Du kan også sette odds på hvilken spiller som blir toppscorer og hvilke lag som rykker ned til Zweite Bundesliga.

Bundesligaen har eksistert siden 1963

Det var først i 1963 at en nasjonal fotballiga kom på plass. Da var det i Vest-Tyskland og før det hadde laget spilt i regionale serier før seriemesteren ble kåret av sluttspillet med finalen.

I dag består Bundesligaen av 18 lag, noe som betyr at alle lag spiller totalt 34 kamper på en sesong. De to lagene som får minst poeng rykker ned til Zweite Bundesliga. Laget som havner tredje sist vil spille Play Off med tredje fra Zweite Bundesliga. I Bundesliga arrangeres det også pause i løpet av vinteren.

FC Bayern har vunnet Bundesligaen flest ganger. De har 30 mesterskapstitler, som er desidert flest av alle klubber. Det kan sammenlignes med Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach som har 5 titler hver. FC Bayern er klubben som også har vunnet Champions League flest ganger av de tyske lagene. De har seks titler i Champions League.