Cash out – betting med cash out

Det er ikke alltid en kamp går etter hensikten. Kanskje du har satset på at det ene laget vinner, men du får en dårlig følelse av at det andre laget vinner. Heldigvis finnes det nå en funksjon hos bookmakere som gjør det mulig å fortsatt få en del av gevinsten på innsatsen din. Dette kalles cash out og har blitt standard på alle norske bettingsider i dag. Det er massevis av spillselskaper som tilbyr cash out og nedenfor har vi valgt ut fem som du kan spille på med cash out.

Bettingsider med cash out

5 x gratisspill 100 kr

100% opptil €100

500% opp till 500 NOK

Oppdag cash out betting i dag

Cash out har eksistert i noen år nå og fortsetter å være en populær funksjon på bettingsider i Norge. Å kunne få noen av gevinstene selv om kampen ikke er over, gjør at mange ønsker å bruke funksjonen. Samtidig er det ikke alltid greit å bruke cash out, men det er viktig å vite i hvilken situasjon det er hensiktsmessig. Derfor bør du være forsiktig når du bruker cash out, men du kan samtidig bruke dette ved behov.

cash out betting

Slik fungerer cash out på bettingsider

Cash out betyr at du avslutter spillet ditt midt i kampen. For eksempel kan du ha satset på at Liverpool møter Chelsea i Premier League. Liverpool tar ledelsen med 1-0 og du har en god følelse. Men Chelsea begynner å skape flere og flere sjanser og du tror det snart vil gå til skade for deg. Før Chelsea har scoret og snudd kampen, kan du få utbetalt deler av gevinsten av bookmakeren selv om kampen ikke er over.

Det er vanligvis best å bruke cash out når du har plassert et kombinasjonsspill med mange forskjellige kamper. Hvis du for eksempel har plassert en kupong med 6 kamper og 5 av disse er klare, ja da kan du få utbetalt en stor del av gevinsten før kampen er ferdig. Ta ut noe av gevinsten da og sørg for at du får penger.

Hvor mye du kan få ut av overskuddet varierer. Men du kan alltid se hvor mye du får ubetalt før du aktiverer cash out og dermed bestemme om det er verdt det eller ikke.

Ikke bruk cash out for ofte

Det er ingen profesjonelle spillere som bruker cash out på spillselskaper. Og dette er ikke så rart med tanke på at bookmakere ofte ikke betaler ut en veldig stor del av gevinsten. De profesjonelle spillerne synes gevinsten de får er for lite og foretrekker derfor å vente til kampen er ferdig.

Hvis et lag leder med noen mål, er det bedre å vente til kampen er over for å få full gevinst. Du bør derfor kun bruke cash out når du virkelig tror at spillet ditt ikke vil gå inn.

Kombiner uttak med en bonus

Norske bookmakere tilbyr i dag nesten alltid en oddsbonus til nye spillere. Dette betyr at du alltid har utmerkede muligheter til å få en god start når du begynner å spille. Hvis du spiller for bonuspenger, kan du bruke cash out. Men mesteparten av tiden vil spillet ikke telles med i omsetningskravene, så det er viktig for deg å sjekke reglene og betingelsene på forhånd. Du vet alltid 100 % hvordan det er med akkurat ditt bonustilbud og å kombinere dette med uttak.