Betting på Eliteserien – odds på norsk fotball

Blant norske spillere er det Eliteserien som gjelder dersom man ønsker å følge den beste klubbfotballen i Norge. Her spiller landets 16 beste fotballag 30 runder for å kåre vinneren av norgesmesterskapet. I Norge er Eliteserien veldig populær og byr på massevis av odds gjennom hele sesongen. Toppserien het tidligere Tippeligaen mellom 1990 – 2016 da det var et norsk spillselskap som var hovedsponsor. Men nå for tiden er det Eliteserien som gjelder selv om interessen for tipping holder seg i aller høyeste grad. Følg de beste oddsene norsk fotball har å by på med betting på Eliteserien.

Bettingsider med odds på Eliteserien

5 x gratisspill 100 kr

200% bonus upptil 1000 NOK

250 kr gratisspill hver uke

Rosenborg dominerer historisk

Det spilles 240 kamper hver sesong i Eliteserien når 16 lag møter hverandre hjemme og borte. Lagene i Eliteserien kommer fra hele Norge og hver landsdel har minst ett lag, noe som er kult. De fleste som føler at de tilhører et lag, gjør det på grunn av geografi, selv om det finnes unntak. Folk i Trondheim heier på Rosenborg, innbyggerne i Bergen føler kjærlighet til Brann og de i Bodø heier selvfølgelig på Bodø/Glimt. Hver sesong ser mer enn 1,5 millioner betalende tilskuere de ulike kampene på arenaene.

Først i 1963 ble det opprettet en nasjonal toppserie. Men det har faktisk vært en norsk vinner siden 1937 men da var ikke alle lagene i samme serie. Siden 1963 og den nasjonale ligaen ble innført, er det 13 lag som har vunnet Tippeligaen minst en gang. Det er 23 lag som har vunnet medaljer.

Rosenborg er overlegen på antall gull. De har vunnet ligaen 26 ganger og er dermed langt foran alle andre lag. Rosenborg vant 13 strake ligatitler mellom 1992 – 2004, en rekord som aldri vil bli brutt i norsk fotball. Viking er laget som ligger nummer to med sine 7 gull mens VIF har 5 gull. Frem til 1963 var Fredrikstad den store dominanten med 9 titler.

Mange odds på Eliteserien

Å satse på fotball er noe nordmenn liker mye. Et spillselskap i Norge har mange forskjellige muligheter med fotballbetting. Siden 1948 har det vært mulig å satse på den beste ligaen i Norge. Geografisk tilhørighet har gjort at interessen for Eliteserien er enda større enn i noen annen liga. Derfor er det også i norsk fotball det er flest odds og markeder på norske bettingsider.

Med over 70 års erfaring har det vært mulig å satse på utfallet av kampene i norsk fotball. Men fra det faktum at spillere tidligere kunne spille hos Norsk Tipping, er det i dag hundrevis av ulike muligheter for betting online. Derfor er det også massevis av muligheter i hver enkelt kamp.

betting på eliteserien

Du kan satse på hvordan det går til pause eller full tid, men har selvfølgelig mange andre alternativer. Dermed vil du som liker tipping garantert finne noe du liker på Eliteserien.

Hver kamp har hundrevis av alternativer

En kamp i Tippeligaen har flere hundre markeder. Men til tross for dette er det fortsatt vinnermarkedet som er det mest populære på bettingsider. Da satser du på hjemmeseier, borteseier eller at det blir uavgjort. Du kan også satse på disse utfallene for pausen og det er mulig å kombinere begge på en og samme kupong.

Du kan spille på resultatet av en kamp. Blir det 1-0 eller 2-1? Du kan også spille på hvilket lag som scorer det første eller siste målet i en kamp, ​​samt hvordan målet oppstår. Hvis du har en spiller du tror vil score, kan du spille på denne også.

Det er også live betting på Eliteserien, noe som gir høyere odds enn før kampen. Plasser et spill på kampene som pågår og få enda mer ut av innsatsen din på Eliteserien. Det gir en følelse som er noe spesielt.