Betting på e-sport

De siste årene har e-sport fortsatt å vokse betydelig. Norge produserer stadig flere stjerner innen e-sport, og for de som vil spille på e-sport er det bedre forhold enn noen gang før. Stadig flere velger å legge odds på e-sport og bettingselskapene har utvidet oddsutvalget på e-sport. I dag er det mange oddsselskaper som har egne kategorier for e-sport fordi interessen er blitt så stor.

Gode odds på e-sport på disse bookmakere

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Mange odds å oppdage

E-sport er et samlenavn for elektronisk sport. Det er mange forskjellige alternativer å velge mellom og dette gjelder også i betting på e-sport. E-sporten som har flest premiepenger for de som deltar er Dota 2. Men hos norske bookmakere er det CS:GO som tjener mest penger. Dette er fordi e-sport er størst i Norge.

Det er fremfor alt når det er en stor turnering eller en toppkamp at det virkelig er mange odds å finne. Hvor mange markeder som er tilgjengelig varierer mye. Det er opp til deg å finne alternativene som er best, men uansett hvilke, er det mange alternativer. Dermed har du alltid gode muligheter når det gjelder å finne gode odds.

betting på e-sport

Den største e-sporten

Det er som sagt mange forskjellige e-sporter å oppdage. De største e-sportene er:

 • Dota 2
 • Fortnite
 • CS: GO
 • League of Legends
 • Arena of Valor
 • PUBG
 • Starcraft II
 • Overwatch
 • Rainbow Six Siege
 • Hearthstone
 • Rocket League
 • Heroes of the Storm

Norske stjerner i E-sport

Det er mange nordmenn som lever av e-sporten sin. Antall profesjonelle spillere innen e-sport øker og Norge er også et land med mange stjerner. På norske bettingsider er det ekstra odds å oppdage når en kjent norsk stjerne spiller en viktig kamp. Det er dermed mye å oppdage for deg som spiller som liker norsk e-sport spesielt.

Dette er de mest kjente nordmennene i Esport:

 • Emil ”Nyhrox” Berquist Pedersen – Fortnite
 • Håvard ”Rain” Nygaard – CS:GO
 • Joakim ”jkaem” Myrbostad – CS:GO
 • Tommy ”Taiga” Lee – Dota 2
 • Endre ”Endre” Byre – Fortnite
 • Casper ”Hunterace” Notto – Hearthstone
 • Martin ”MrSavage” Foss – Fortnite

Live stream av e-sport

Stadig flere bettingselskaper har kjøpt rettigheter for å kunne streame e-sport live. Det betyr at du kan se e-sport gratis hos spillselskapene. Så lenge du har penger på spillekontoen din eller har plassert et veddemål siste 24 timer, har du også muligheten til å se e-sport live. Det vil gi deg en bedre helhet til opplevelsen din.

Du kan følge kampen du har satset på og se den gratis hos bookmakeren. Alternativt kan du kombinere live odds med live stream, en gylden kombinasjon. Da plasserer du odds samtidig og får dermed en følelse som gir det lille ekstra. Å kombinere livestream med liveodds er noe som anbefales i alle idretter. Norske spillselskaper blir stadig flinkere til å ta inn rettigheter for livestreaming. Hvis en bookmaker ikke har rettigheter til kampen du ønsker å se, er Twitch et godt alternativ.

CS:GO er størst i Norge

Den største e-sporten i Norge er CS:GO. Vi har fått frem noen virkelig gode stjerner og noen norske lag som også har etablert seg i toppen. For eksempel er Apeks et lag som nærmer seg toppen, og det samme er 777 esports. Disse lagene er begge på topp 100 av verdens beste CS:GO-lag. Andre norske lag vi håper kan komme inn på topp 100 er Nordavind, 00 Prospects, Apeks Rebels, VOID, En av de lette og Oilers.

Bruk en oddsbonus på eSport

Norske spillere har utmerkede forutsetninger for å finne en god oddsbonus. Vi har listet opp noen av de beste bettingbonusene ovenfor. Det som er bra med en oddsbonus er at du alltid har forutsetninger for å kunne bruke bonusen slik du ønsker. På denne måten kan du ta del i en oddsbonus på CS:GO eller hvilken som helst annen esport.

Det vanligste er å motta en oddsbonus i form av en innskuddsbonus. Da vil bookmakeren matche ditt første innskudd opp til et visst beløp. Det gir deg masse glede fordi du får gratis penger å spille for. Andre populære bonuser er cashback, free bet, boostede odds og risikofrie spill. Hvilket tilbud vil du bruke i betting på e-sport?

Oppsummering av odds på e-sport

Til tross for konstant vekst de siste årene, fortsetter betting på eSport å bli stadig mer populært. Det er kanskje ikke så rart ettersom den digitale verden blir større og større. Du som ønsker å oppdage betting på e-sport har derfor mange muligheter til å gjøre dette i dag. Du kan satse på mange forskjellige alternativer til høye odds.

CS:GO, Dota 2, Hearthstone, Fortnite, League of Legends og mye mer er tilgjengelig. Odds på sportspill i e-sport har også blitt mer vanlig ettersom vi får flere og flere stjerner i FIFA, NBA 2K, NHL og mye mer. Du som vil oppdage tipping på e-sport kan starte nå umiddelbart og oppdage alt som er tilgjengelig for deg selv.