Nettets beste bettingsider

 

Den som liker å spille på odds har i dag et overveldende utvalg av forskjellige tilbydere. Det er ikke alltid like enkelt å velge hvem det er best å spille hos, men noen ganger så er de gamle eldst.

Blant de bettingsidene som har markert seg mest positivt, og dette over lang tid, finner man to gamle travere, Unibet og ComeOn! Begge de to er godt besøkte, og de tar ekstra godt vare på kundene sine.

Gode odds og live stream av arrangement fra hele verden

Unibet er en av de eldste internasjonale gamblingsidene, og de har klart å holde seg i et marked som er preget av knallhard konkurranse. Siden etableringen i 1997 har plattformen vokst seg meget stor, og den har i dag i overkant av ti millioner brukere. Det er ingen tilfeldighet at alle disse velger å samle seg hos Unibet. Selskapet er en meget profesjonell tilbyder, og det som tilbys holder en høy kvalitet. Hos unibet samler det seg spillere fra hele verden, og utvalget av forskjellige spill som det tilbys odds på er derfor også ganske stort. Selv om siden er internasjonal så finner man hele brukergrensesnittet tilpasset til norske spillere, og man finner selvfølgelig også egen service på norsk.

Brukervennligheten er høy på alle områder og siden er teknisk avansert. Samtidig som de gir meget gode betingelser for alle typer spill, gir de også spillerne tilgang til å se mange arrangement som det kan spilles på, på live stream, gjennom et tilbud som kalles Unibet TV. Her ser man de fleste spillene gratis, selv om det gjerne er en betingelse at man har satset en Euro i løpet av det siste døgnet, eller at man har penger på spillerkontoen. Man kan se alt fra amerikansk ishockey, til engelsk tennis, eller pakistansk cricket, så vel som et stort utvalg av europeisk og internasjonal ligafotball.

En god oppkomling

ComeOn! er på sin side et ganske nytt selskap, men det har allerede samlet et godt knippe av samarbeidspartnere som har gjort siden ledende innen virksomheten som online casino. Utvalget av oddsspill, og muligheter for andre former for betting er også kreativ, og kvaliteten på tilbudet er gjennomgående høyt. Her kan man sette penger på de fleste store internasjonale idretter, og gevinstratene, og de påfølgende utbetalingene, er som regel høyere enn andre steder. Utvalget av forskjellige sportspill er også godt, med mange forskjellige opsjoner, på alt fra live-betting, til mer tradisjonelle former for tipping.

leovegassmall

LeoVegas 100% opp til 3000 kr

Besøk LeoVegas ..

comeon

ComeOn oddsbonus 500% opp til 500 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Få et risikofritt spill verdt opptil 1000 kr

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får 500% oddsbonus opp til 500 kr

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - opp til 1000 kr gratisspill

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 2000 kr

Besøk Betsson ...

888small

Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 200% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 500 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 300 kr gratisspill for nye kunder

Besøk Betway ...
Norsk Tipping

Betting er noe alle liker. Det er et rush og det er gøy. Hvorfor er det egentlig så artig å vinne. Vinne penger er ikke nødvendigvis om å kun få med seg penger når man er ferdig med kvelden, men heller en måte for folk å spille mot hverandre å vinne. Betting er på en måte en sport hvor man konkurrer om hvem som klarer å komme seg best ut av dette. På denne måten er betting en tilgang til konkurranse. Det interessante er da også at betting ofte er knyttet til sport. Menn og kvinner liker sport. Slik sett er betting på sport blitt veldig populært. Betting på sport, eller sportsbetting, tatt helt av.

Det er få steder hvor man ikke har hørt om sportsbetting. Sportsbetting har eksistert i alle år. Det er ikke noe nytt for folk i dag, men kom med tidenes morgen. Man trenger ikke penger for å satse noen kroner på sport eller på betting. Det er bare å satse eiendeler eller tjenester. Sånn sett kan man komme i posisjoner hvor man virkelig vinner interessante og morsomme ting. Fotball eller annet sport er sentralt i betting. Norsk Tipping tok over denne markedet i Norge og den eneste måten nordmenn kan satse penger på spill er igjennom det statlige monopolet Norsk Tipping.

Man finner organisasjonen overalt. Det er lokalisert en liten Norsk Tipping skranke på hvert eneste hjørne i Norge i dag. Så tilgangen til tipping er det ikke noe feil med. Man kan også gå på internett for å få tilgang til pengespill. Her er nok satsene større og man kan bruke mer penger. Spiller man på ting gjennom Norsk Tipping vil mye av pengene gå tilbake til idretten. Norsk Tipping satser veldig på ungdom og bredde i idretten. Det vil si at man ikke satser på en spesiell idrett, men på mange forskjellige. De diskriminerer heller ikke mellom idretter som er på vei opp og frem eller på større idretter.

Spill i Norge og spill hos Norsk Tipping. Da hjelper man også lokalsamfunnet og ikke bare sin egen lommebok. Husk at man må ha råd til å spille. Det koster å spille, så man må ha pengene til å tape. Det værste med å spille er å tape. Igen liker å tape. Derfor er det viktig at man tar med seg det man har av penger og legger til side det man ikke kan tape.                  
 


Betting Sider og Bonus    Nettets beste bettingsider    På jakt etter gode spillselskaper?  Bette på Champions League  Betting bonus   Betting fra mobilen   Fotball-VM 2018

 

 

website statistics