Tipp på Premier League

 

Premier League er verdens mest kjente og omtalte fotballiga, med fans omtrent i alle verdens land. Det er det engelske ligasystemets toppdivisjon, men tidvis kommer noen av lagene også fra Wales, som Swansea og Cardiff. Det er 20 lag i ligaen, som innebærer at det er 38 kamper som spilles mellom august og mai.

Selv om England som fotballnasjon er veldig gammel, fordi det rett og slett er fotballens hjemland, er ikke konseptet Premier League så veldig gammelt. Det var i 1992 at man gikk over fra det gamle systemet der man simpelthen snakket om førstedivisjon, og i stedet skilte ut ligaen som et eget konsept eid av lagene som er med i ligaen. I praksis betyr dette at Premier League er separat fra ligasystemet for øvrig, med unntak av når det gjelder opprykk og nedrykk. I tillegg møter selvfølgelig klubbene fra den øverste ligaen de mindre klubbene i FA-cupen og ligacupen. Årsaken til at toppklubbene ville ha en separat ordning er de enorme TV-inntektene som genereres i den øverste divisjonen.

Fotballen i England holder et høyt nivå, delvis takket være et enormt nærvær av utenlandske spillere fra hele verden. Noen av de beste spillerne i dag er Mohamed Salah fra Egypt, Sergio Aguero fra Argentina og David de Gea fra Spania. Fordi nivået er så høyt, har Premier League lov til å stille med fire lag i Champions League hvert år. De siste årene har imidlertid ikke de engelske lagene der helt greid å jage de spanske ned fra tronen.

Dersom du ønsker å spille på Premier League, har du nå fantastiske muligheter til å gjøre det med de mange bettingtjenestene som finnes på nett. Betting på nett gir deg bedre odds enn du er vant til i Norge, og du får også mange flere muligheter både når det gjelder kamper og hva det går an å spille på.

Ved betting på nett er det nemlig flust av sjanser til å vedde på nesten hva som helst, fra hvem som scorer først til hvor mange gule kort eller cornere det blir i en kamp. Hvis du vil spille på hvem som vinner kampen er det greit, men hvis du heller vil spå hvor mange mål det blir i andre omgang er det også mulig.

I dagens liga er de store aktørene Manchester-klubbene City og United, London-lagene Chelsea, Arsenal og Tottenham, og så gode, gamle Liverpool. Finn ditt favorittlag og ta sjansen på at de vinner ligaen til neste år – de som spilte på Leicester fikk 5000 i odds.


comeon

ComeOn oddsbonus 500% opp til 500 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Få et risikofritt spill verdt opptil 1000 kr

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får 500% oddsbonus opp til 500 kr

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - opp til 1000 kr gratisspill

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 2000 kr

Besøk Betsson ...

2018-07-30   Fotball vm: glede og skuffelse
Årets fotball vm er over for denne gang, og akkurat som oddsen sa før finalen sparket i gang – så var det Frankrike som dro i land seieren denne gang. Den franske seieren har blitt hyllet over hele verden, men kanskje ikke av den årsaken man skulle tro.
Les mer...


Betting Sider og Bonus    Nettets beste bettingsider    På jakt etter gode spillselskaper?  Bette på Champions League  Betting bonus  

 

website statistics