På jakt etter gode spillselskaper?

 

På nettet finner man mange gode tilbydere av online betting. Utvalget kan mange ganger være overveldende, og det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal gå. Om man går til et stort og kjent selskap som bruker mye penger på TV-reklame, så kan man regne med at man er med på å betale for denne markedsføringen, og at man på det viset kanskje får en mindre utbetalingsrate, enn når man går til et selskap som bruker mindre penger på å bli kjent.

Konkurransen er hard og det gavner spillerne

Den som forstår hvordan frie marked fungerer, skjønner også at dette mangfoldet av tilbydere vil gavne spilleren. Om man sammenlikner litt grovt, så er det første som man legger merke til, at online spillselskaper gir deg bedre betingelser enn Norsk Tipping, som jo opererer uten noen form for konkurranse i Norge. Om det ikke hadde vært for det store tilbudet online, hadde Norsk Tipping nok kunne gitt sine faste spillere enda dårligere betingelser, enn det som i dag er tilfellet.

Også blant online spillselskaper er det store forskjeller på service, funksjon og pris

Det at et selskap opererer online, er likevel ingen direkte garanti for at dette selskapet er rimelig, eller at du får den beste oddsen. Det er alltid lurt å sjekke ut flere betting-tilbydere, for å sammenlikne dem, og for å se på hva de har å tilby. Her kan det være til hjelp om man sjekker ut spillerforum, og at man går på omtalesider, for å se hva folk har å si om et spillested. For det første er dette en god måte å sikre seg mot useriøse eller kjipe aktører, men det er også en god måte for å finne de beste online bookies.

Sammenlikn flere av de beste tilbyderne

Det kan være lurt å melde seg på hos flere gode selskaper, når man først har silt gjennom det store tilbudet. Også blant de beste av dem, vil nemlig vurderingen av enkelte odds ville kunne variere med ganske mye. Et godt eksempel er vurderingen av spillingen på utfallet av det amerikanske president-valget. Sjansen for at Trump skulle vinne, ble av de fleste vurdert til å være ganske liten, og man kunne få meget høye odds om man satset på hans seier. Variasjonen i høyden på oddsen var likevel stor. Hos mange selskaper fikk man odds på 1 til 3, mens man hos de beste tilbyderne, med enda dårligere politisk teft, kunne få odds på 1 til 4,5.

leovegassmall

LeoVegas 100%  opp til 3000 kr

Besøk LeoVegas ..

comeon

ComeOn oddsbonus 500% opp til 500 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Få et risikofritt spill verdt opptil 1000 kr

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får 500% oddsbonus opp til 500 kr

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - opp til 1000 kr gratisspill

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 2000 kr

Besøk Betsson ...

888small

Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 200% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 500 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 300 kr gratisspill for nye kunder

Besøk Betway ...
Spillselskaper i Norge

Spill er noe av det morsomste man kan gjøre. Det å kunne spille seg til en skikkelig stor gevinst penger er en fantastisk følelse som ikke alle klarer å få i løpet av livet. Spilling er dessverre ikke for de med et lett hjerte. Tunge følelser kan sette inn og virkelig tære på. I Norge er det ikke lov å spille med penger og det er ikke lov å drive med organiserte pengespill. Det er et par unntak for pengespill med venner hjemme, som poker og annet gøy man har lyst til for å underholde seg selv. De fleste har nok spilt med penger og kost seg en kveld nå og da blant venner.

Ønsker man derimot å spille med penger selv om det ikke oppmuntres til det kan man spille på internett. Det kryr av spillselskaper på internett som tilfredsstiller de fleste sine behov for spill og tipping. Det er morsomt å prøve seg på dette markedet. Spill som casinospill og andre spill finnes i alle former og fasonger. Det er egentlig ingen hindring på hvor mye det er å ta tak i når man har litt penger man ønsker å bruke på dette. Andre morsomheter er også at man kan tippe på hva som skjer i verden. Man kan sette penger på alt. Det finner selskaper som tar i mot penger og gir odds på alt fra hvem som vinner hva men også om ting skjer eller om ting ikke skjer. Her snakker man om alt fra krig til tap av eiendom.

Det er ingen hindring på hva man kan tippe på. Tipping er en måte hvor setter penger på noe som noen gir odds på. Dette er veldig vanlig i fotball. Oddsen på hvem av to lag som vinner eller spiller uavgjort er ofte lav og det varierer utifra hvem man tror vinner. Er det et godt lag mot et skikkelig dårlig lag snakker man fort om en odds for det gode laget ned mot som lite som 1,0. Mens det dårlige laget kan få oddser som 4 eller 5. Er det fotball skal man fort se på uavgjort oddsen. Denne kan man fort klare å komme seg i land på.

Fotball er en idrett hvor ballen er rund, sier man. Dette betyr at det er vanskelig og alltid vite hva som blir resultatet. Det er viktig å huske at Norsk Tipping lar folk i Norge spille for penger.
Betting Sider og Bonus    Nettets beste bettingsider    På jakt etter gode spillselskaper?  Bette på Champions League  Betting bonus   Fotball-VM 2018

 

 

website statistics