Nordmenn elsker sportsbetting!

 

Blant de mange aktivitetene vi nordmenn elsker, så er det enkelte som er mer foretrukket enn andre. En av de som folk flest liker, uansett bakgrunn, er sportsbetting. Det er rett og slett noe helt eget ved den spenningen som kommer i form av dette, og selv de som ikke er så interessert i spill elsker den gledesrusen som betting byr på.

En historie om norsk betting
Nordmenn har som alle andre folkeslag hatt veddemål siden tidenes morgen. Allikevel drev vi ikke med sportsbetting i Norge før Norsk Tipping kom på banen. Dette skulle fort bli en av de mest interessante aktivitetene i helgene, og flere hundre tusener nordmenn skulle være benket foran tippekampen med en kupong. Den dag i dag har internasjonale selskaper tatt over markedet totalt med sine nettløsninger. Selv om Norsk Tipping fortsatt er det eneste selskapet med lisens i Norge, så er det utenlandske selskap som Unibet, Betsson, Betsafe og mange, mange flere som leder an. Dersom du skal spille i dag, så har du en rekke muligheter, og med høy konkurranse, så er standarden høyere enn noensinne. Enten du ønsker å spille på Premier League eller lavere divisjoner i Norge, så finner du disse hos de beste spillselskapene. I tillegg kan du spille på spesifikke og spennende spill, som at Suarez kanskje virkelig biter fra seg i helgekampen!

Sett i gang med betting i dag
Det som kanskje er aller mest tilfredsstillende med sportsbetting i Norge i dag er hvor enkelt og knirkefritt prosessen går. Dersom du bestemmer deg for å spille i dag, så kan du registrere deg i løpet av minutter. Med innovative betalingsløsninger og spennende nettløsninger, så er du i gang før du vet ordet av det. Som en topp av hvor enkelt det er, så må du som spiller huske på at den enorme konkurransen i markedet byr på noen veldig spennende tilbud. I dag tilbyr alle spillselskap noen helt ekstreme velkomstbonuser som du som ny spiller bare vil elske. Det er ikke alltid like enkelt å komme i rytmen, men med disse bonusene, så varer dine midler mye lengre. Kombiner enkel registrering, gode betalingsløsninger, ekstreme bonuser og mye, mye mer, så har du mer enn nok gode grunner til å spille på nett i Norge i dag. Nordmenn har blitt velsignet med fantastiske muligheter for sportsbetting på nett, så her er det bare å slenge seg på og nyte godene!


comeon

ComeOn oddsbonus 500% opp til 500 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Få et risikofritt spill verdt opptil 1000 kr

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får 500% oddsbonus opp til 500 kr

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - opp til 1000 kr gratisspill

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 2000 kr

Besøk Betsson ...
2018-07-30   Fotball vm: glede og skuffelse
Årets fotball vm er over for denne gang, og akkurat som oddsen sa før finalen sparket i gang – så var det Frankrike som dro i land seieren denne gang. Den franske seieren har blitt hyllet over hele verden, men kanskje ikke av den årsaken man skulle tro.
Les mer...


Betting Sider og Bonus    Nettets beste bettingsider    På jakt etter gode spillselskaper?  Bette på Champions League  Betting bonus  

 

website statistics