Betting på Ligue 1 og fransk fotball

Den franske toppligaen i fotball heter Ligue 1 og er rangert som verdens femte beste liga. Bare Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga er rangert bedre enn Ligue 1. Ligaen har eksistert siden 1930 og det er en fotballiga med mange interessante lag. Det største og mest kjente laget i Frankrike er Paris Saint-German, bedre kjent som PSG. De har spillere som Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe. Du som liker odds og tipping på Ligue 1 har mange spennende alternativer.

Betting på Ligue 1 til gode odds på disse bettingsider

500% opp till 500 NOK

5 x gratisspill 100 kr

200% bonus upptil 1000 NOK

250 kr gratisspill hver uke

Det er mange oddsbonuser i Ligue 1

Norske spillere som spiller hos bookmakere har alltid store muligheter for bonuser. Som ny kunde er det nesten alltid mulig å få en velkomstbonus som kan inneholde en innskuddsbonus men også annet moro. Noen gir no deposit bonuser til deg som ny spiller slik at du kan prøve ut utvalget av odds. Da kan du bruke bonusen din til å spille på Ligue 1.

I tillegg er det mange andre bonuser. Har du en dårlig periode kan cashback være greit å motta. Boostede odds på store kamper som derbyet i Ligue 1 kan også være tilgjengelig. Noen tilbyr ellers risikofrie spill som du kan bruke på Ligue 1. Oppdag alle oddsbonuser på norske bettingsider.

20 lag spiller i Ligue 1

Det er totalt 20 lag som spiller i Ligue 1. Alle lag møter hverandre hjemme og borte en gang. Laget med flest poeng etter alle runder er laget som vinner ligaen. Men fra og med 2023-sesongen vil det kun være 18 lag som spiller i Ligue 1. Dette er fordi ligaen ønsker å heve kvaliteten.

Vinnerlaget, sammen med andreplassen, vil kvalifisere seg til Champions League-gruppespillet. Tredjelaget starter i stedet i kvalifiseringsrunde 3. Lag fire skal spille i Europa League.

betting på Ligue 1

PSG har flest ligatitler

PSG er den mektigste klubben i Frankrike i dag. Men dette har å gjøre med at laget har Qatar som eier. Inntil Qatar gikk inn som eier, hadde laget 2 ligatitler i 1985/1986 og 1993/94. Men siden den gang har laget vunnet ligaen åtte ganger og alle sesonger med unntak av sesongen 2020/2021 da Lille overraskende klarte å vinne.

I Champions League er den eneste franske klubben som har vunnet Marseille. De klarte å vinne Champions League i 1993. Saint-Etienne spilte finalen i 1976, og Reims har spilt to finaler i 1956 og 1959. Monaco spilte finalen i 2004 og PSG var det siste laget som spilte finalen da de spilte i 2020 men tapte.

Mange odds på Ligue 1

Når det kommer til å tippe på Ligue 1, kan du satse på langsiktige spill (outrights) før sesongen. Det kan være hvilken spiller som blir toppscorer eller hvilket lag som vinner mesterskapet. Fransk fotball har mange odds for sesongen som du kan plassere.

Alle kampene er også tilgjengelige for betting. Du finner odds på både de dårligere lagene og lagene som kjemper om tittelen. Du kan tippe på hvem som vinner PSG mot Marseille eller resultatet mellom Lille – Lyon.

Det er også live bettingl på Ligue 1. Spill på hvem som scorer neste mål og om det skjer via straffe, frispark eller innlegg. Liveodds på Ligue 1 er morsomt og det er mange odds tilgjengelig på fransk ligafotball.

Du kan også finne live-streams på Ligue 1 hos flere bettingsider. Da kan du følge kampene og se dem. Plasser oddsene dine samtidig for å få mer ut av bettingen din. Når du ser kampen er sjansen større for at du lykkes med livebettingen din. Test det selv og du vil merke hvor spennende det er. Fransk fotball er veldig offensiv og morsom.