Norsk betting – Så oddser du i Norge

Nordmenn, som mange andre befolkninger i verden, er veldig glad i betting og odds. Dette merkes også i antall norske spillselskaper som fortsetter å øke hele tiden. Nye bettingsider lanseres regelmessig i Norge, og det kan være fordeler med å spille med disse. Men det er også eldre bettingselskaper i Norge som er verdt å spille med.

Siden Norsk tipping har monopol på spill, casino og lotterier i Norge, er det faktisk feil å snakke om norsk tipping utenfor Norge. Men med norske bettingsider mener vi spillselskapene som er tilpasset norske spillere. Det er visse krav for at vi skal kalle det norsk tipping. Hvis disse ikke blir oppfylt, er oddssiden etter vår mening ikke norsk.

500% opp till 500 NOK

500% opp till 500 kr

500% opp till 500 NOK

5 x gratisspill 100 kr

100% opptil €100

200% bonus upptil 1000 NOK

250 kr gratisspill hver uke

Opp til 10% cashback

Velg en norsk bookmaker for det beste utvalget av norsk sport

Alle som ønsker å spille norsk idrett som Eliteserien eller Rema 1000-ligaen gjør det best med å velge norske bettingsider. De har et betydelig bedre utvalg av norsk sport enn internasjonale bookmakere har. Årsaken er at de norske ligaene ikke har noen spesiell interesse i utlandet i andre land. I stedet er de norske spillere som liker å satse på langrenn, ski og på Eliteserien i fotball.

De norske bookmakerne med mange norske spillere vet at de trenger å tilby et godt utvalg av norsk idrett for å tiltrekke seg norske spillere. Selvfølgelig må det være flere alternativer også. For eksempel er interessen for Premier League enorm i Norge, spesielt har den blitt større når Ole Gunnar Solskjær trener Manchester United. Men Premier League er verdens mest populære liga og finnes derfor i alle spillselskaper.

De mest populære norske idrettene for betting

Norske spillere har en stor interesse for sport og sport. Noen idretter er mer populære enn andre. Idretten Norge er mest dominerende innen er vintersport som langrenn og annen ski. Men vi er også veldig gode i håndball, spesielt på damesiden som har vunnet OL, VM og EM. Til tross for vår store suksess i disse idrettene, er fotball den største sporten i landet.

Den nye generasjonen fotballspillere har gjort at Norge nå har et landslag klart til å utfordre i de store mesterskapene. Flere spillere tilhører de beste ligaene og noen nordmenn har blitt verdensberømte som Erling Braut Håland og Martin Ødegaard.

Fotball

Fotball er den største sporten i verden og det samme er Norge. Den innenlandske ligaen Elite Series er veldig populær for tipping, men det er selvfølgelig også de største internasjonale ligaene. I fotball er det mest vanlig å satse 1X2, noe som betyr at du spiller på laget du tror vil vinne kampen. Men det er mange andre markeder å oppdage for deg som ønsker, for eksempel antall mål, målscorere, antall hjørner, asiatisk handicap og mye mer. Noen av de mest populære ligaene og turneringene for norsk betting er:

 • Premier League
 • Eliteserien
 • Serie A
 • VM
 • EM
 • Bundesliga
 • La Liga
 • Liga 1
 • Champions League
 • Europa League
 • Europa Conference League

Vintersport

At Norge er grusomt i vintersport er ingen direkte hemmelighet. Vi har flest gullmedaljer i vinter -OL av alle land, før USA. I løpet av hver vinter samler de norske skiløperne flere gull og medaljer i VM og andre løp. Det er på langrenn det er flest alternativer for betting, men skiskyting, hopp og slalåm er andre populære alternativer. Følg de norske skiløperne i jakten på medaljene.

Esport

Esport er en sport som vokser mer og mer og det er fremfor alt CS:GO og League of Legends som er populære i Norge. Men Fortnite er kanskje det raskest voksende spillet i popularitet. I norsk betting er det vanligvis veldig gode alternativer for odds på Esport. For eksempel kan du oddse live og også streame kampene på Twitch eller hos spillselskapene. Følgende Esports er noen av alternativene som vanligvis er tilgjengelige.

 • CS:GO
 • League of Legends
 • Fortnite
 • FIFA
 • Rocket League
 • Dota 2

Håndball

Håndball i Norge er stort både på herre- og damesiden. Norges damer har vunnet alt som kan vinnes og er alltid blant favorittene før et stort mesterskap som EM, VM eller OL. I tillegg er det mulig å satse på de nasjonale ligaene i Norge for både menn og kvinner. Men også internasjonale ligaer som den spanske og tyske ligaen, som regnes som de beste i verden. Champions League i håndball er også veldig populært når verdens beste klubblag stilles mot hverandre.

Norsk kundeservice er tilgjengelig

Når du vil ha hjelp til noe, eller bare har et spørsmål eller feedback, er det viktig at du kan få hjelp og det raskt. Derfor er det hyggelig at norske bettingsider tilbyr en kundeservice med norske ansatte. Da kan du kommunisere på norsk, noe som gir økt troverdighet og sikkerhet for deg. Det er ofte en god FAQ med svar på de vanligste spørsmålene. Du finner ofte svaret ditt der.

 

Men hvis du fortsatt vil kontakte support, kan du gjøre det. Live chat, e -post og telefon er de tre vanligste metodene med live chat som det beste alternativet. Skriv spørsmålet ditt på norsk og få hjelp direkte fra en norsk ansatt.

Norske valutaer når du spiller og norsk nettside

Nordmenn som spiller på odds vil ha et norsk nettsted. Spillselskapene som retter seg mot norske spillere har norsk språk på nettstedet sitt som et alternativ. Dette er kanskje det første du bør sjekke om du vil spille på en norsk bettingside. Hvis ikke norsk tilbys som språk, er det ikke et spillselskap som prioriterer norske spillere.

Det samme gjelder den norske valutaen. Du vil kunne gjøre innskudd og uttak i norske kroner for å unngå valutakurser. Med norske kroner vet du også nøyaktig hvor mye du har vunnet uten å tape penger i gebyrer, slik at du må bytte penger. Men de som tilbyr norsk betting har også norske kroner som valuta, så det er vanligvis ikke noe problem.

Bonuser tilpasset norske spillere

Nordmenn elsker virkelig oddsbonuser og derfor bør det være bonuser som norske spillere liker. En innskuddsbonus er tilgjengelig fra både norske og internasjonale bookmakere. Det kan imidlertid være bonuser for eksisterende medlemmer på norske bettingsider som ser annerledes ut. Det kan for eksempel være at det er boostede odds på norsk håndball eller et risikofritt spill når Therese Johaug går til en OL-finale. Internasjonale oddssider har vanligvis ikke spesifikke bonuser for norske arrangementer, men dette er mye mer vanlig blant norske spillselskap.