ProntoBet

Prontobet har raskt etablert seg som en attraktiv plattform for bettingentusiaster takket være sitt brede utvalg av sporter, underholdningsbetting og spennende spilleautomater. Med en sterk fokus på norsk idrett tilbyr Prontobet odds på alt fra fotballstjerner som Haaland og Ødegaard, til nasjonale helter innen vintersport og tennis. Utover sportsbetting skiller Prontobet seg ut med live betting muligheter og en imponerende kundeservice som er tilgjengelig døgnet rundt. Selv om de ikke tilbyr en dedikert app sikrer deres mobilvennlige nettside at spillere enkelt kan nyte spillene fra enhver enhet. I denne anmeldelsen skal vi dykke dypere inn i hva Prontobet har å tilby, og gi en grundig vurdering av deres tjenester, spillopplevelse, og mye mer.

Odds och betting

Prontobet tilbyr et imponerende utvalg av odds og markeder med et spesielt fokus på norsk idrett. Enten du er fan av fotball, tennis , vintersport eller andre idretter finner du en rekke spennende bettingmuligheter som dekker norske utøveres prestasjoner på den internasjonale scenen. La oss utforske noen av de sportene og markeder hvor Prontobet skinner spesielt sterkt.

Fotball

 • Erling Braut Haaland i Manchester City: Bet på Haalands målscoring assists og generelle prestasjoner i både Premier League og Champions League.
 • Martin Ødegaard i Arsenal: Spill på Ødegaards bidrag i form av mål, pasninger og hans rolle i Arsenals suksess gjennom sesongen.

Tennis

 • Casper Ruud: Med Ruuds stigende stjerne på ATP-touren tilbyr Prontobet odds på hans kamper, inkludert Grand Slam-turneringer. Hvor du kan satse på alt fra kampvinnere til antall sett.

Vintersport

 • Langrenn: Bet på Norges dominans i verdenscupen og viktige mesterskap. Med spesialmarkeder for individuelle løpere og stafettlag.
 • Skiskyting: Spill på utfall i verdenscupen og VM. Inkludert individuelle prestasjoner og medaljevinnere.
 • Alpint: Følg de norske alpinistenes ferd nedover bakkene med odds på slalåm, storslalåm og utfor.
 • Hopp: Spille på norske skihoppere i verdenscupen og de store mesterskapene. Med muligheter for å bette på både individuelle hopp og lagkonkurranser.

Prontobets fokus på norsk idrett gjenspeiler en dyp forståelse og lidenskap for de sportene som står hjertet nærmest norske fans. Ved å tilby et bredt spekter av odds og markeder. Både på nasjonale helter og internasjonale begivenheter sikrer Prontobet at entusiaster kan engasjere seg i sine favorittidretter på en mer spennende og interaktiv måte.

Live betting

Live betting hos Prontobet gir en ekstra dimensjon til spillopplevelsen ved å tillate spillere å plassere veddemål i realtid mens en sportsbegivenhet pågår. Dette dynamiske spilleformatet er perfekt for de som ønsker å dra nytte av spillenes flyt og endringer som skjer underveis i en kamp eller konkurranse.

 Enten det er en uventet scoring i fotball et overraskende sett i tennis eller en dramatisk endring i en skikonkurranse gir live betting muligheten til å justere dine spill basert på den aktuelle situasjonen. Prontobet sørger for at entusiaster ikke bare kan følge med på favorittidrettene sine men også engasjere seg aktivt ved å ta strategiske valg i sanntid. Med live odds som oppdateres øyeblikkelig sikres det at spillere får tilgang til de nyeste og mest relevante bettingmulighetene noe som gjør hver sportsbegivenhet enda mer spennende og engasjerende.

Betalingsmetoder

Prontobet tilbyr et bredt spekter av betalingsmetoder både for innskudd og uttak som imøtekommer forskjellige spilleres preferanser. La oss se nærmere på disse alternativene og forstå forskjellene mellom innskudds- og uttaksmetoder.

Innskuddsmetoder

 • Visa/Mastercard: De mest tradisjonelle betalingskortene som er akseptert globalt. Tilbyr enkel og øyeblikkelig overføring av midler til din Prontobet-konto.
 • Crypto: For spillere som foretrekker anonymitet og raske transaksjoner tilbyr Prontobet innskudd med ulike kryptovalutaer gjennom en sikker og effektiv prosess.
 • Flykk: En nyere digital lommebok som gir brukere muligheten til å gjøre raske innskudd med flere valutaer inkludert kryptovaluta.
 • MiFinity: En annen digital lommebok som tilbyr sikre og kostnadseffektive transaksjoner. MiFinity er kjent for sin brukervennlighet og raske behandlingstid.
 • Cashlib: Et forhåndsbetalt kupongsystem som lar deg sette inn penger uten å måtte dele personlige bankopplysninger. Ideelt for de som verdsetter personvern.

Uttaksmetoder

Ved uttak tilbyr Prontobet litt færre alternativer men de er likevel tilpasset spillernes behov.

 • Bank transfer: En pålitelig metode for å overføre gevinster direkte til din bankkonto. Selv om det kan ta noen dager er det en sikker metode.
 • Coinspaid kryptovalutaer: For kryptoentusiaster tilbyr Prontobet uttak gjennom Coinspaid en tjeneste som gjør det mulig å motta gevinster i kryptovaluta.
 • MiFinity: Også tilgjengelig for uttak gir MiFinity en praktisk måte å overføre gevinster til din digitale lommebok på.

Forskjellen på innskudd og uttak hos Prontobet ligger hovedsakelig i tilgjengeligheten av tjenester. Mens det er flere alternativer for innskudd, er uttaksmetodene mer begrensede. Dette reflekterer vanlig praksis i bettingbransjen hvor sikkerhet og pålitelighet veier tungt ved uttak av gevinster.

Kundeservice

Når det kommer til kundestøtte, står Prontobet i en klasse for seg. De forstår viktigheten av å være tilgjengelig for sine kunder, uansett tid på døgnet. Med en kundeservice som er åpen 24/7, sikrer de at spillere alltid har tilgang til hjelp og støtte når de trenger det. Enten du foretrekker direkte kontakt gjennom live chat for umiddelbare svar, eller du heller vil sende en mer detaljert forespørsel via e-post, er Prontobets team klar til å assistere.

Live chat-funksjonen er spesielt verdifull for spillere som søker raske løsninger på sine spørsmål eller problemer. Dette verktøyet garanterer at du får direkte kontakt med en kundeservicemedarbeider som kan guide deg gjennom eventuelle utfordringer du måtte støte på. For mer komplekse henvendelser, eller når du trenger å sende dokumentasjon, tilbyr e-postsupporten en effektiv kanal for kommunikasjon.

Spille fra mobilen

Å spille fra mobilen hos Prontobet er enkelt og brukervennlig, selv uten en dedikert app. Takket være en mobiloptimalisert nettside, kan spillere enkelt få tilgang til alle deres favorittspill direkte fra nettleseren på sin smarttelefon eller nettbrett. Dette betyr at uansett hvor du befinner deg, kan du dykke inn i spennende spilløkter med bare noen få klikk. Nettleserbasert spilling sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for ekstra nedlastinger eller oppdateringer, og du kan stole på at du får en sømløs og responsiv spillopplevelse. Prontobets tilnærming gjør det uanstrengt for spillere å nyte deres omfattende spillutvalg, uavhengig av enhet.

ProntoBet
ProntoBet
1 000 kr risikofritt spill +10 % cashback