Betting på Serie A – odds på italiensk fotball

Serie A er den beste fotballigaen i Italia og etter Premier League og spanske La Liga er den rangert som verdens beste fotballiga. Ligaen er fylt med store klubber som Juventus, Inter, AC Milan, Lazio, Roma og Napoli. Du som vil oppdage betting på Serie A har mye å tippe på. Det er markeder fra lenge før sesongen begynner og alternativer helt til siste runde. Dermed er det bare å begynne å oddse på Serie A i dag med en bookmaker og du er garantert en god spillopplevelse.

Bettingsider med gode odds på Serie A

250 kr gratisspill hver uke

500% opp till 500 NOK

200% bonus upptil 1000 NOK

500% opp till 500 NOK

Kom i gang med en Serie A oddsbonus

Norske bettingsider har mange gode oddsbonuser å oppdage. Det betyr at du kan motta en oddsbonus og bruke den til din betting på Serie A. Som ny kunde kan du motta en innskuddsbonus, men som eksisterende kunde er det også bonuser å oppdage.

Hvis det er en stor kamp i Serie A som et derby eller en toppkamp, ​​er det vanligvis boostede odds tilgjengelig. Du kan også få risikofritt spill i flere kamper i Serie A i løpet av sesongen. Bruk også mobilen din til å motta oddsbonuser og du kan spille på Serie A uansett hvor du er.

Gode ​​odds på Serie A hos norske bettingsider

Du som ønsker gode odds på Serie A kan spille på norske bettingsider. Det er vanligvis mange gode odds å oppdage for deg som spiller, med odds på alle kamper i løpet av sesongen. Du kan tippe på hvem som vinner Roma-derbyet mellom Roma og Lazio. Eller oppdag betting på derby de Italia mellom Inter og Juventus.

Alle kamper fra første til siste runde er tilgjengelige for odds og betting. Det betyr mange kamper på en sesong. Hvert lag spiller 38 kamper i løpet av sesongen og dermed er det mange kamper du kan spille på.

Juventus har vunnet Serie A flest ganger

Juventus er den klubben som har vunnet «Scudetton» flest ganger. De har totalt 36 ligatitler. De vant også ligatittelen ni ganger på rad mellom 2011-12 til 2019-20. Etter Juventus er det Inter og AC Milan som har tatt flest gull med henholdsvis 19 og 18. AC Milan har også Jens Petter Hauge, den norske spilleren.

Når det gjelder seire i Champions League og Europacupen, er imidlertid AC Milan den største dominanten av de italienske klubbene. De har vunnet 7 titler i Champions League. Inter har vunnet tre ganger mens Juventus har vunnet  to ganger. Fiorentina, Roma og Sampdoria har alle spilt i finalen i turneringen, men aldri klart å vinne.

betting på serie a

Mange verdensstjerner i Serie A.

Noen av verdens beste spillere har spilt i Serie A. Syv ganger har en spiller som har spilt i Serie A også vunnet FIFA World Player of the Year. Disse er Lothar Matthäeus 1991 i Inter, Marco van Basten 1992 i AC Milan og Roberto Baggio 1993 i Juventus. Dessuten vant George Weah i Milan i 1995 og Ronaldo i 1997 da han spilte for Inter. Zinedine Zidane vant i 1998 og 2000 da han spilte for Juventus mens Kaka vant i 2007 da han klarte å vinne mens han spilte for AC Milan.

De siste årene har Serie A mistet en del status overfor La Liga og Premier League. Ingen lag har vunnet Champions League siden 2010 da Inter vant. Men Juventus kom til finalen i 2014/15 og 2016/17, men tapte først mot FC Barcelona og deretter mot Real Madrid.

Italia er imidlertid fortsatt tredje på listen over nasjoner som har vunnet Champions League med sine tolv titler. I tillegg har italienske lag 16 sølv, som er flest av alle nasjoner. Det gjenstår å se om Serie A kan returnere til verdens beste fotballiga igjen.