Oddstips Gruppe A – onsdagens EM-kamper

Det venter to spennende kamper i Gruppe A i EM 2024 når Tyskland håper å fortsette sin fine form mot Ungarn, mens Skottland søker revansj mot Sveits. Av alle lagene i den første gruppespillsrunden var det Tyskland som imponerte mest med sitt spill. 5-1 mot Skottland gjør at det tyske landslaget bør ha godt selvtillit. Sveits innledet også med en stabil seier mot Ungarn, noe som betyr at både Tyskland og Sveits kan sikre en plass i sluttspillet ved å vinne sine kamper på onsdag.

Odds er hentet fra Punterz

100% opptil 200 EUR

Tyskland mot Ungarn – Oddstips

Tyskland kunne ikke ha fått en mye bedre start enn de fikk mot Skottland, da de vant klart med 5-1. Det var helt klart den mest imponerende innsatsen av alle lag i mesterskapet. Tyskland så utrolig stabile ut både bakover og framover, og det ser ut til å kunne bli en herlig tysk fotballfest under mesterskapet.

Florian Wirtz og Jamal Musiala var utrolig farlige på kantene, og på det sentrale midtbanen stengte Kroos og Gündogan igjen helt. Kai Havertz fungerte fint som falsk nier, og innbytterne Thomas Müller, Emre Can og Niclas Füllkrug viste klasse og at laget har bredde.

Ungarn var en skuffelse

Mange hadde håpet på Ungarn i dette mesterskapet, ettersom laget gjorde det sterkt i forrige EM og har imponert i både Nations League og EM-kvalifiseringen. Men premieren mot Sveits var en stor skuffelse, og spesielt i første omgang var laget ugjenkjennelig. De kom i et 0-2 underlege, men spilte seg noe opp i andre omgang og fikk til en redusering.

Det var imidlertid ingen intens jakt på utligning, og Ungarn klarte ikke å få til sitt spill. På overtid slapp de inn 1-3. Et tap mot Tyskland betyr sannsynligvis at EM-eventyret er over med mindre de vinner mot Skottland og kan gå videre som beste treer.

Vårt spilltips Tyskland vs Ungarn

Det er vanskelig å se noe annet enn tysk seier i denne kampen, og oddsene på 1,29 vitner om det enorme favorittstempelet Tyskland har. Vi tror at Tyskland vil dominere fra første til siste minutt av kampen og vinne komfortabelt. De ser utrolig sterke ut, og for å få opp spillverdien velger vi å spille Tyskland som vinner av begge omgangene. Derfor spiller vi 1/1 til odds 1,83 hos Punterz.

  • Hold et øye med Florian Wirtz og Jamal Musiala. De er utrolig farlige på kantene og kan skape store problemer for Ungarns relativt trege forsvar.

Skottland mot Sveits – Spilltips

Skottland fikk ingen god start på mesterskapet da de ble totalt overkjørt av Tyskland og tapte 1-5. Det skotske laget hadde lite å stille opp med, og selv om de kanskje har EMs beste fans, levde laget ikke opp til forventningene.

Skottland lå under 0-2 etter 19 minutter, og da Porteous fikk rødt kort og straffe imot i det 44. minutt, var kampen over. Nå gjenstår det å se om de kan komme tilbake mot Sveits. Poeng er et must hvis håpet om åttendedelsfinale skal leve før den avsluttende kampen. Men det blir ingen enkel oppgave, da Sveits imponerte i sin premiere og ser utrolig sterke ut.

Sveits så sterke ut i premieren

Skottland var en skuffelse, men Sveits imponerte i sin premiere mot Ungarn. De leverte en solid innsats gjennom hele kampen og viste at de er et lag med rutine fra mesterskap. På de 15 siste landskampene har de kun ett tap. Laget slo ut Frankrike i forrige EM og falt mot Spania på straffespark i kvartfinalen.

I premieren mot Ungarn leverte de en kollektivt stabil innsats. De hadde 2-0 til pause og lot ikke Ungarn skape noe. Duah og Aebischer var målscorerne i første omgang. I andre omgang slapp Sveits riktignok til en redusering, men deretter var de stabile, og på overtid kunne Embolo avgjøre kampen med sitt 3-1-mål.

Oddstips på kampen Skottland – Sveits

Skottland er ikke så dårlige som premieren mot Tyskland viste, og de vil trolig gi bedre motstand mot Sveits. Men det er en grunn til at Sveits er klare favoritter. De har et betydelig bedre lag på papiret og dessuten en bedre form.

Det gjør at vi tror Sveits kommer til å vinne kampen, og oddset 1,85 finnes hos Punterz. Men Skottland er ikke ufarlige fremover, og Sveits viste mot Ungarn at de har vanskelig for å holde nullen i 90 minutter. Derfor spiller vi også at begge lag scorer til odds 2,00 hos Punterz.

Hold et øye med Scott McTominay. Han har scoret mange viktige mål for Skottland og Manchester United. Kanskje han kan finne nettet og score også mot Sveits.

I Sveits er midtbanespilleren Miche Aebischer en dyktig spiller. Han sto for både mål og assist i premieren mot Ungarn. Kan han finne nettet igjen mot Skottland?