Bruk cashback til sportsbetting

Bettingselskapene har mange typer bonuser å by på, og om du har besøkt noen bookmakere tidligere, har du garantert benyttet deg av noen slike tilbud. Enten det handler gratisspill, risikofrie spill eller innskuddsbaserte oddsbonuser. En annen type bonus som det blir bare mer og mer av er cashback. 

Denne bonusen får du basert på utfallet av spillingen din. Om du ikke allerede har benyttet deg av cashback hos bookmakeren din er det på tide, for om du bruker cashback fornuftig så gir den deg nye muligheter til å vinne penger på sportsbettingen din.

Digge bettingsider med bonuser

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Få cashback når du spiller odds

Enkelt sagt er en cashback-bonus at du får penger tilbake fra bettingselskapene basert på resultatet av oddspillingen din hos dem. Cashback er ikke en bonus du tildeles uansett hvordan det går med sportsbettingen din. Vinner du mer enn du taper blir det ikke cashback på deg, for dette er en bonustype som tildeles basert på nettotapet ditt over en angitt periode.

Har du gått i minus med oddspillingen din den siste uken, de siste fjorten dagene eller måneden, tilbys du cashback hos de bookmakerne som har dette. Bookmakeren betaler deg da penger i prosent av nettotapet ditt i en spesifisert tidsperiode. Noen bookmakere har løpende cashback for hver uke, mens andre igjen har dette i forbindelse med tidsbestemte kampanjer.

Cashback i praksis

Et nettotap er innsatsen din minus det du har vunnet på oddspillingen. Har du spilt odds for 10 000 kroner den siste måneden og vunnet 5000 kroner, betyr det at nettotapet ditt er på 5000 kroner i denne perioden. Noen bookmakere tilbyr cashback uansett størrelsen på nettotapet ditt, mens andre gir det bare opptil et visst beløp. Cashback-bonusen er som oftest på 10% av nettotapet, men det finnes selvsagt bettingselskaper som opererer med andre prosentsatser også.

cashback 

Hvis du er kunde hos en bookmaker som har cashback på 10% opptil 2000 kroner og nettotapet ditt er på 20 000 kroner, så kan du hente den maksimale cashback-bonusen på 2000 kroner. Dersom du i stedet hadde et nettotap på 10 000 kroner i den aktuelle perioden, blir bonusen din på 1000 kroner, siden dette er 10% av nettotapet.

Dersom du er en skikkelig ivrig oddsspiller, men ikke har hatt hellet med deg i det aktuelle tidsvinduet og har pådratt deg et nettotap på 30 000 kroner, innebærer ikke det at du kan hente en cashback-bonus på 3000 kroner. Du vil bare kunne hente de 2000 kronene som er maksimal bonus. Det finnes imidlertid bettingselskaper som gir cashback for hele nettotapet, og hos slike ville du ha fått 3000 kroner i cashback-bonus.

Vilkår og betingelser avgjør hvor god cashback-bonusen er

Det er selvsagt hyggelig å få en cashback-bonus fra bookmakeren din om du har fått et nettotap. Dette er ikke noe bookmakeren er nødt til å tilby deg, så om du får tilbudet er det bare å takke ja siden cashback gir deg penger tilbake fra spillselskapet som du kan benytte til å redusere nettotapet ytterligere.

For deg er det best om cashback ikke har hverken omsetningskrav eller minsteodds siden det gir deg full valgfrihet. Imidlertid er omsetningskravene lave for cashback, ofte på 1x, og hadde du tenkte å bruke bonusen til å ta igjen noe av det tapte spiller ikke et omsetningskrav på 1x noen rolle. Var planen derimot å ta ut pengene, risikerer du selvsagt å miste den eller få beløpet redusert når du spiller odds med cashback-bonusen for å møte omsetningskravet.