Slik henter du en oddsbonus

I denne guiden går vi gjennom hvordan du henter en oddsbonus hos norske spillselskaper. Det er ofte en enkel prosess, og vi skal se nærmere på de ulike stegene man trenger å gå gjennom for å få bonusen tildelt. På vår side om bettingbonuser finner du all informasjon om hvilke norske oddsbonuser som er tilgjengelige akkurat nå. Men i denne guiden graver vi dypere i hvordan prosessen foregår i forbindelse med at man skal hente velkomstbonusen.

Les gjennom regler og vilkår først

Før man tar imot en bonus, er det viktig å først lese gjennom regler og vilkår. Virker det useriøse vilkår og høye omsetningskrav, er det bedre å hoppe over bonusen helt og holdent. Da er nemlig sannsynligheten stor for at det er et useriøst spillselskap man har havnet hos. Men om regler og vilkår virker ok og bonusen ser bra ut, er det bare å følge disse stegene for å få bonustilbudet.

SLik henter du en bonus på odds

1. Velg bookmaker

Det første som skal gjøres, er å velge en bookmaker. Et tips er å velge en bookmaker fra vår topp-liste, så det er et troverdig og pålitelig spillselskap som garanteres.

2. Registrer en konto

Deretter er det tid for å registrere en konto. Dette gjøres på en enkel måte ved å fylle inn ulike personlige opplysninger som navn, adresse og annen personlig informasjon som spillselskapet behøver. Prosessen tar vanligvis cirka 2-5 minutter.

3. Velg oddsbonusen

I forbindelse med registreringen finnes det ofte et felt man skal krysse av hvis man ønsker bettingbonusen eller ikke. I noen scenarioer velger man først bonus i forbindelse med innskuddet eller etter innskuddet.

4. Gjør et innskudd

Deretter er det tid for å gjøre et innskudd. Det er viktig å være oppmerksom på det minste tillatte innskuddet for å aktivere oddsbonusen. Dette beløpet er det man må sette inn for å aktivere bonustilbudet.

5. Aktiver oddsbonusen

Noen ganger må man gå inn på «mine bonuser» for å aktivere oddsbonusen. I andre sammenhenger krediteres den automatisk. Om man ikke har fått bonusen, er det viktig å kontakte kundeservice. Bonusen må nemlig aktiveres før man begynner å spille første runden.

6. Omsett bonusen

Etter at bonusen er kreditert, er det bare å sette i gang og begynne å omsette bonusen. Avhengig av hvilken bonus det dreier seg om, varierer det hvordan den skal omsettes. En innskuddsbonus skal vanligvis omsettes 12x eller lignende. Men er det risikofrie spill, gratisspill eller boostede odds, er det andre vilkår som gjelder.

Oppsummering

Å motta en odds bonus er enkelt. Gå til spillselskapet, registrer en konto og velg at du skal ha en oddsbonus. Deretter vil bonusen bli kreditert etter at første innskudd er gjort. Om man ikke har fått bonusen, anbefales det å kontakte supporten for å få full oversikt. Sørg også for å lese gjennom regler og vilkår for å ha full oversikt over hva som gjelder for tilbudet.