Ting som kjennetegner en god oddsbonus

Den som vil komme i gang med en oddsbonus hos norske spillselskaper har visse ting å tenke på. Det handler ikke bare om å akseptere den første og beste bonusen, men med vår hjelp har vi utarbeidet en guide med kjennetegn som er gode å se etter før man aksepterer en bonus som norsk spiller. Dermed håper vi at denne guiden skal hjelpe til å gjøre mer informerte valg før neste bettingbonus.

Hold øye med omsetningskrav

Det er viktig å være oppmerksom på omsetningskrav når det gjelder oddsbonuser. Med omsetningskrav menes hvor mange ganger innskuddet må satses før det er mulig å ta ut noen gevinster. Er omsetningskravene veldig høye, blir det veldig vanskelig å få ut noen gevinster siden man da må plassere betydelig flere veddemål enn hvis det derimot er lavere krav til omsetning.

Sørg derfor for alltid å lese gjennom regler og vilkår og sjekk omsetningskravene for et bonustilbud. Da har man alltid full kontroll på hvor mange ganger bonusen skal satses. Forsikre deg også om det kun er bonusen som skal omsettes eller om det er både innskudd + bonusen som må omsettes. Dette blir enorm forskjell.

Kjennetegn bonus

Sjekk opp minimum odds

Et minimumsodds refererer til oddsen man må satse for at spillet skal regnes mot omsetningskravene. Dette bør ikke være høyere enn 2,00. Da er det nemlig betydelig vanskeligere enn å få inn veddemålet sitt. Jo lavere krav det er på minimumsoddsen desto bedre er det selvfølgelig. Da vil du ha muligheten til å kunne legge mindre risikable veddemål som dermed er lettere å få inn.

Sørg for at et veddemål alltid oppfyller minimumsoddsen før du plasserer det. Ellers vil ikke spillet regnes mot omsetningskravene, og det telles som om du ikke har lagt et veddemål basert på bonusvilkårene.

Tid til å omsette bonusen

Det er også viktig å være oppmerksom på hvor lang tid man har på seg til å omsette bonusen. Du ønsker å ha så lang tid som mulig på deg til å omsette bonusen slik at du ikke føler stress i din betting. Hvis du for eksempel bare har en uke på deg til å oppfylle bonuskravene, kan det hende at du må stresse mer med dine beslutninger og spill.

Hvis man derimot har lengre tid på seg, kan man i ro og mak spille som man føler for. Det bidrar også til et mer ansvarlig spill der man selv kan bestemme takten i hvordan man plasserer sine veddemål. Det vil gi en mye bedre opplevelse for deg som norsk spiller.

Finnes det maksgevinster?

Noe som er ordentlig negativt med en oddsbonus er hvis den har maksgevinster. Skulle det finnes maksgevinster på bonustilbudet betyr det at du ikke kan få noen større gevinst enn det som vises som maksgevinst. Skulle du få opp bonuspengene til 10 000 kroner når du vedder, og maksgevinsten er på 5000 kroner, vil du fortsatt bare få 5000 kroner utbetalt i gevinster.

Maksgevinster er derfor ikke noe gøy når det gjelder oddsbonuser. Derfor synes vi det er bedre å hoppe over bonuser med maksgevinster. Så lenge det ikke handler om en no deposit bonus da disse bonustilbudene ikke krever noe innskudd, og da er det mer rimelig at det finnes maksgevinster.

Kan bonusen brukes på live betting?

Sørg også for å sjekke om bonusen kan brukes på live betting. Mange norske spillere foretrekker å bruke sin bonus på live odds fordi det betyr at bonusen kan omsettes raskere. Man slipper å vente på at kampen skal avsluttes, men kan i stedet bruke bonusen direkte på live odds. Dette er noe som er et stort pluss for mange i sin betting.

Oppsummering

Når du skal motta en oddsbonus, er det flere ting å tenke på. Det viktigste er å være oppmerksom på omsetningskravene og minimumsoddsen siden dette avgjør hvor stor sjanse det er for å få ut noen gevinster. Du vil ikke ha din bonus og innskudd låst for lenge.

Men det er også andre ting å se etter. Hold øye med om tilbudet har maksgevinster eller om bonusen kan brukes på live betting. Sørg for å alltid lese gjennom regler og vilkår for å ha full oversikt over alt som gjelder bonustilbudet.