Hvem vinner VM 2022?

VM i Qatar er her og det ser ut som det kan bli en turnering som er noe ekstra. 32 lag kjemper om drømmen som et VM-gull representerer for verdens beste fotballnasjoner. Selv om det er et kontroversielt VM som skal finne sted i Qatar, er det mye å glede seg til fotballmessig. Vi har gått gjennom oddsen på vinnerne på bettingsider og går gjennom de ulike favorittene til VM-gullet. Hvem vinner VM i 2022?

Odds er fra Unibet

200% opptil 100 EUR

De er favoritter i henhold til oddsen

Vi har besøkt spillselskapet Unibet og produsert oddsen på VM-vinnerne der. Her er oddsen på hvem som vinner verdensmesterskapet i 2022 i Qatar.

  • Brasil – 5.00
  • Argentina – 6,50
  • Frankrike – 8,75
  • Spania – 10.00
  • England – 10.50
  • Tyskland – 12.50
  • Nederland – 14.00
  • Portugal – 16.00

Brasil har vært favoritter lenge

Bettingsidene ser ut til å tro at gullet havner i Sør-Amerika. At Brasil er favoritter er ikke veldig rart når vi ser på VM-troppen deres. 26 spillere er tatt ut til VM 2022 i Qatar. 16 gjør sitt første VM noensinne.

Brasil har fem VM-gull, som er flest av alle nasjoner. Det var imidlertid 20 år siden sist de vant et VM, så de håper virkelig på et VM-gull. Hvis vi ser på troppen deres, er det ingen lag som har en mer komplett tropp.

Slik ser troppen deres ut

Keepere: Alisson – Liverpool (England), Ederson – Manchester City (England), Weverton – Palmeiras (Brasil)

Forsvarere: Alex Sandro – Juventus (Italia), Alex Telles – Sevilla (Spania), Dani Alves – Pumas (Mexico), Danilo – Juventus (Italia), Bremer – Juventus (Italia), Éder MilItaliano – Real Madrid (Spania), Marquinhos – Paris Saint Germain (Frankrike), Thiago Silva – Chelsea (England)

Midtbanespillere: Bruno Guimaraes – Newcastle (England), Casemiro – Manchester United (England), Everton Ribeiro – Flamengo (Brasil), Fabinho – Liverpool (England), Fred – Manchester United (England), Lucas Paquetá – West Ham United (England)

Angripere: Antony – Manchester United (England), Gabriel Jesus – Arsenal (England), Gabriel Martinelli – Arsenal (England), Neymar Jr. – Paris Saint Germain (Frankrike), Pedro – Flamengo (Brasil), Raphinha – Barcelona (Spania), Richarlison – Tottenham (England), Rodrygo – Real Madrid (Spania), Vinicius Jr. – Real Madrid (Spania)

Hvem vinner VM 2022?

Argentina håper å utfordre

Argentina er også et utrolig dyktig lag med flere spillere i verdensklasse. De har nok ikke så god tropp som tilfellet er med Brasil, men ikke langt derfra. Argentina har en viss Lionel Messi som gjør sitt siste mesterskap noensinne. Forvent at han er ivrig etter å vinne et VM-gull for å krone landslagskarrieren på beste måte.

Argentina vant Copa America sommeren 2021 etter å ha slått Brasil i finalen. Nå gjenstår det å se om de klarer å gjenta bragden og ta seg hele veien til VM-gull. Argentina har ikke vunnet VM siden 1986 da Maradona spilte. Nå håper de å vinne sitt tredje gull i Qatar.

Frankrike er regjerende verdensmester

Frankrike vant VM i 2018, men ser ikke like sterke ut til VM i 2022. De har absolutt et lag som er i absolutt verdensklasse. Men samtidig kan det ikke unngås at laget mangler både Kante og Pogba, deres faste sentrale midtbane. Samtidig har Frankrike fortsatt spillere som kan avgjøre kamper og mange spillere som var med på det siste VM-gullet forblir i den talentfulle troppen.

Oddsen på Frankrike har imidlertid økt jo nærmere vi har kommet VM-premieren. De har en gruppe med blant annet Danmark, men de skal klare å komme gjennom. Da er veien til medaljekampene ganske åpen for franskmennene som til tross for svake resultater har den individuelle ferdigheten til å gå hele veien.

Spania har seilt opp som fjerde favoritt

Spania har først nylig seilt opp som en av de tidlige favorittene til VM-gullet. Luis Enrique har et talentfullt lag som er fullt av gode spillere. Men har de rutinen for å vinne VM? Flere av spillerne er nøkkelspillere i FC Barcelona, ​​som har gått sterkt og leder La Liga. Men spørsmålet er om det er nok til å slå nasjoner som Brasil og Argentina?

Spania har Tyskland i gruppen som etter oddsen også kan vinne VM. Tyskland har flest VM-medaljer i verdensfotballhistorien og skulle de vinne VM, vil de ha like mange VM-gull som Brasil. Den tyske troppen inneholder mange forskjellige stjerner fra Bundesliga og Premier League. Fremfor alt er det et ungt og talentfullt lag som trener Hansi Flick har til rådighet.

Englands odds er økt betydelig

Da Gareth Southgate valgte ut Englands lag, var mange overrasket over at Harry Maguire ble valgt foran AC Milan-stjernen Fikayo Tomori som har gjort det veldig bra i Serie A. England har en fordelaktig trekning, men spørsmålet er om spillermaterialet deres har det som trengs for å gå langt? Det føles ikke like sterkt som før da de gikk til EM-finalen. De har fart i angrep og en viss Harry Kane. Men forsvaret ser ikke så sterkt ut.

England var en stund favoritter til VM-gullet etter oddsen, men den siste tiden har de seilt lenger og lenger unna favorittene.