Fotball og Champions League

Man kan kjenne det i luften. Man kan føle det kribler. Fotball og ikke minst Champions League er igjen på alle skjermer og alles tanker. For nå er det nesten ikke et sekund hvor vi ikke kan få med oss noen helt utrolige oppgjør mellom lag fra de beste ligaene. Høsten er her, og seriespillet i de store fotball-landene har endelig startet opp. Sammen med Champions League, blir det nok en spennende tid med verdens mest populære idrett. Det er kombinasjonen av norsk serie, blandet med litt godsaker fra de lavere divisjonene og de aller beste spillerne i verden som braker sammen. Enten spiller de på samme lag som forrige sesong, eller så har de gjort et nytt lag enda mer interessant enn de var.

Bettingsider med odds på Champions League

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 200 EUR

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

Etter en heseblesende serieavslutning i de fleste ligaene i England, Frankrike, Tyskland, Italia og Spania, gikk fotballfamilien inn i VM-modus midt i juni måned. Finalen var spilt mellom engelske og spanske topplag, og så stod bataljene i kø i riket til den store bjørn, Russland. Her var det derimot Frankrike og Kroatia som skulle gjøre opp om den store pokalen. Men nå er alt lagt til rette for enda et eventyr. Et fotball-eventyr som handler om Juventus, Real Madrid, Manchester United, Paris SG, Bayern München også videre. Og spillere som Messi, Kompany, Modric og Ronaldo er alle klare for å sette nye rekorder, score nye mål og underholde millioner av tilskuere verden over.

Fotball og Champions League

Historisk fotball

Det er også viktig å huske på at sporten nærmer seg historiske barrierer. Over hundre år med organisert og profesjonell fotball er bedrevet i de fleste land. Over fem milliarder mennesker har gjennom tidene vært til stede på stadion og 100 millioner i Champions League. Derfor er det også spennende å være en del av dette actionfylte eventyret som utspilles mellom 22 menn, fire dommere, 10 innbyttere, millioner av TV-skjermer og tusenvis av tilskuere. Og kampene handler om intense fighter, knallharde taklinger, fantastiske lissepasninger, utrolige headinger, kurvende skudd og helt vanvittige rekorder.

Hver eneste kamp som spilles, er en rekord i seg selv, og enten man spiller på kampen selv eller bare velger å følge sitt favorittlag, er spenningen like nær, like intens og enda mer tiltrekkende hver gang. Seriene er i gang, gruppespillene har blitt innledet og gamle og nye spillere gjør opp om de gjeveste titlene. Det er nå tiden er inne. Nettopp for å følge med på de smarte fintene og hurtige forseringene. Prøv fotball hos bettingsider!