Betting på Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest er en begivenhet som fenger folk over hele Europa, og Norge er intet unntak. Med en lidenskap for musikk og konkurranse, har Norge omfavnet Eurovision og stolt vunnet konkurransen tre ganger. Denne musikkfestivalen er ikke bare en mulighet for landet å vise frem sitt musikalske talent, men også en tid for fest og samhold blant det norske folk. Interessen for Eurovision strekker seg også til betting, hvor entusiaster får sjansen til å satse på sine favorittbidrag. Betting på Eurovision Song Contest har blitt en populær aktivitet, som gir en ekstra spenning til den allerede elektriske atmosfæren av denne europeiske musikkfesten på norske bettingsider.

Spill på Eurovision Song Contest her

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Vanlige markeder for betting på Eurovision

Betting på Eurovision Song Contest har blitt en populær tradisjon blant fans over hele Europa. Med spenningen som bygger seg opp rundt denne årlige musikkonkurransen, søker mange å legge til et ekstra lag av spenning ved å plassere veddemål på ulike utfall.

Betting på Eurovision Song Contest

Disse markedene gir fansen muligheten til å engasjere seg enda mer i Eurovision Song Contest, og tilbyr en rekke måter å støtte sine favoritter eller forutsi utfallet av konkurransen. Uansett hvilket marked man velger tilfører betting en ekstra dimensjon til Eurovision-opplevelsen.

Her er en titt på de mest vanlige markedene innen Eurovision betting:

 • Vinneren av konkurransen: Det mest direkte og populære veddemålet, hvor man satser på hvilket land som vil vinne hele konkurransen.

 • Top 5-plassering: Et veddemål på om et bestemt land ender opp blant de fem beste.

 • Beste nordiske land: Her kan man satse på hvilket av de nordiske landene som oppnår høyest plassering.

 • Kvalifisering fra semifinalene: Et veddemål på hvilke land som vil kvalifisere seg fra semifinalene til finalen.

 • Poengmarkeder: Betting på antall poeng et land vil få, enten det er totalt eller fra et spesifikt annet land.

 • Siste plass: Et litt annerledes veddemål hvor man tipper hvilket land som ender opp på sisteplass.

Kontroverser og skandaler

Eurovision Song Contest har ikke bare vært en arena for musikalsk mangfold og kreativitet men også en kilde til kontroverser og skandaler gjennom årene. Disse hendelsene har ofte fanget like mye oppmerksomhet som de musikalske opptredenene.

 • 1956: Den aller første Eurovision-finalen og allerede en skandale: Juryens stemmer ble aldri offentliggjort, noe som skapte spekulasjoner om urettferdig behandling.

 • 1974: ABBA vinner med «Waterloo» men Spanias diktator Franco anklages for å ha kjøpt stemmer for å forbedre Spanias image.

 • 1998: Dana International fra Israel, den første transpersonen som vant Eurovision, møtte massiv motstand og trusler før konkurransen.

 • 2007: Flerfoldige anklager om politisk stemmegivning når Øst-Europa dominerte topplasseringene, noe som utløste diskusjon om stemmesystemets rettferdighet.

 • 2016: Ukrainas Jamala vinner med «1944», en sang om Krim-tatarenes deportasjon av Stalin, noe som utløser politisk kontrovers med Russland.

Disse skandalene har bidratt til Eurovisions rykte som en hendelse der musikk møter politikk, kulturkrasj og kontrovers. De har uten tvil gjort konkurransen enda mer minneverdig.

Norges historie i Eurovision

Norges reise gjennom Eurovision Song Contest er fylt med uforglemmelige øyeblikk, fra hjerteskjærende nullpoeng til triumferende seire. Landet har markert seg sterkt i konkurransen med tre imponerende seire.

 • 1985: Norge feiret sin første seier med Bobbysocks og låten «La det swinge», et øyeblikk som skapte stor jubel i hele landet.

 • 1995: Secret Garden tok hjem seieren med «Nocturne», en låt som skilte seg ut med sin instrumentale skjønnhet og minimalt med sangtekst, og viste Norges evne til musikalsk innovasjon.

 • 2009: Alexander Rybak sjarmerte hele Europa med «Fairytale», og oppnådde en rekordhøy poengsum som står den dag i dag. Hans energiske opptreden og fengende melodi sikret Norge en legendarisk seier.

Norge har også oppnådd flere topp 3-plasseringer som viser landets kontinuerlige engasjement og suksess i Eurovision. Disse øyeblikkene har ikke bare styrket Norges renommé på den internasjonale musikkscenen. Men også inspirert en ny generasjon av artister til å representere landet med stolthet. Norges historie i Eurovision er en fortelling om lidenskap, kreativitet og nasjonal stolthet.

Bruk en oddsbonus

Å benytte en oddsbonus på Eurovision Song Contest kan gi spenningen et ekstra løft. Start med å velge en bookmaker som tilbyr attraktive bonuser. Deretter retter du oppmerksomheten mot Eurovision-markedene. Med en bonus i hånden kan du utforske ulike veddemål, fra hvem som vinner til hvilke land som når topp 5. Bruk bonusen smart. Analyser tidligere års opptredener og se etter favoritter og mørke hester. Dette er din sjanse til å dykke dypere inn i Eurovision-universet med den ekstra fordelen av å potensielt øke dine vinnersjanser. Husk at bruk bonusen med omhu og nyt hvert øyeblikk av konkurransen.

Oppsummering

Betting på Eurovision Song Contest tilfører en ekstra dimensjon av spenning til denne allerede elektriske musikkfestivalen. Ved å benytte seg av oddsbonuser og analyser av tidligere konkurranser kan fans ikke bare engasjere seg dypere i eventet. Men også få muligheten til å vinne basert på sine musikalske forutsigelser. Enten det er å satse på vinneren, topplaceringer eller overraskende utfall gir betting muligheten til å kombinere musikkglede med spenningen ved gambling. Med riktig strategi og litt flaks kan Eurovision bli mer enn bare en musikkopplevelse. Det kan også bli en vinnermulighet.