MiFinity

MiFinity er en nyere tjeneste for nettbaserte transaksjoner. Tjenesten er i utgangspunktet en e-lommebok og kan brukes både til betaling i butikker samt innskudd på bettingsider eller overføringer til andre kontoer. Brukervennligheten er høy og dekningsgraden bred – vi skal nå se nærmere på alt MiFinity har å tilby.

Bruk MiFinity på disse bettingsider

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 200 EUR

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

Hva er MiFinity?

MiFinity er en relativt ny aktør når det kommer til betalinger på nett. Selv om selskapet er ungt, er det rikelig med erfaring i ledelsen og de har god peiling på hvordan bransjen fungerer.

Men hva er egentlig MiFinity? I utgangspunktet er MiFinity en e-lommebok, som du kan bruke til å foreta betalinger og andre overføringer til både bedrifter og privatpersoner. Du kan også motta penger som du enten har i din virtuelle lommebok, eller videresender til for eksempel bankkontoen din.

Det fine med MiFinity e-lommebok er at de helt fra starten investerte i å gjøre tjenesten tilgjengelig i stor skala. Med det mener vi at selskapet har valgt å tilby MiFinitys virtuelle lommebok i en lang rekke land over hele verden. Med MiFinity blir selv internasjonale transaksjoner smidige og ofte mer kostnadseffektive enn overføringer via en tradisjonell bank.

MiFinity

Hvordan fungerer det – hvordan foretar du betalinger?

For å kunne bruke MiFinity, må du først ha et konto for din MiFinity e-lommebok. Å åpne en slik konto er både raskt og enkelt, og du kan da begynne å bruke kontoen umiddelbart. 

Når du ønsker å foreta en betaling, må du først sette inn penger i den virtuelle MiFinity lommeboken din, og det er flere måter å gjøre det på. Det kanskje vanligste alternativet er å koble en bankkonto eller et debetkort til e-lommeboken, og derfra kan du siden foreta direkte transaksjoner. 

Det er også mulig å kjøpe en MiFinity-kupong som du bruker til å fylle på saldoen, og vi forteller deg mer om hvordan det fungerer snart.

Hvordan du gjennomfør en betaling via MiFinity kan variere litt, avhengig av hva du betaler for. Hvis du skal foreta en transaksjon for en MiFinity betting betaling, gjør du på denne måten:

 1. Du logger inn på MiFinity-kontoen din
 2. Sjekk at du har penger i den virtuelle lommeboken, ellers må du gjøre en overføring fra bankkontoen din, slik at beløpet er tilgjengelig i din MiFinity e-lommebok
 3. Logg inn på ditt spillekonto og gå til betalinger
 4. Velg MiFinity / MiFinity Balance som betalingsmåte
 5. Godkjenn transaksjonen og pengene er da på spillkontoen din umiddelbart

Slik kommer du i gang med MiFinity

 1. Surf til MiFinity og klikk på knappen for registrering
 2. Fyll inn e-postadressen din, velg et passord, godta vilkårene og klikk på knappen for å opprette en konto
 3. Legg til eventuelle betalingsmåter til din MiFinity e-lommebok
 4. Verifiser din identitet
 5. Kontoen din er klar til bruk

MiFinity eVouchers – MiFinity kuponger

MiFinity eVoucher er en metode for å sette inn penger i MiFinity e-lommeboken, hvor du ikke trenger å koble verken kort eller konto til din virtuelle lommebok. I stedet kjøper du en MiFinity-kupong – den fungerer omtrent på samme måte som når du fyller på kontantkortet til mobiltelefonen. Det vil si at du kjøper en eVoucher som fylles på med et forhåndsbestemt beløp. Kupongen kommer med en kode som du logger inn på din MiFinity e-lommebok og fyller ut. Din virtuelle lommebok vil da fylles med gjeldende beløp og pengene kan deretter brukes umiddelbart.

MiFinity-kupongen er en utmerket måte å fylle på den virtuelle lommeboken for de som ikke har lyst å, eller ikke kan, koble noen annen betalingsmåte til MiFinity e-lommebok-kontoen.

Gebyrer

Akkurat som med alle e-lommebøker er det også noen gebyrer for den som bruker MiFinity sin e-lommebok-tjeneste. Å opprette en konto med MiFinity e-lommebok er helt gratis, og det koster heller ingenting å bare ha selve kontoen. 

Gebyrer oppstår i stedet i forbindelse med at du ønsker å gjennomføre en transaksjon. Et stort pluss er at det ikke koster deg noe å motta en overføring til MiFinity-kontoen din. Det kan for eksempel være at du fått utbetalt penger fra en bettingside eller at noen du kjenner har sendt en betaling til din virtuelle lommebok. Da trenger ikke du å betale noen gebyrer i det hele tatt. 

I stedet er det avsender som må betale et gebyr for transaksjonen. Dette betyr imidlertid at du også må betale et gebyr i forbindelse med at du skal sende penger fra din MiFinity e-lommebok. Hvordan gebyrene ser ut kommer til å variere, avhengig av hvor pengene skal sendes. 

En god ting er at det finnes en kalkulator på siden, hvor du kan beregne hvor mye det vil koste deg å sende et bestemt beløp til en bestemt bank eller annen e-lommebok osv. Du har med andre ord full kontroll på kostnadene allerede før transaksjonen gjennomføres, noe som gjør at det ikke oppstår ubehagelige overraskelser i etterkant.

Fordeler og ulemper

Fordeler med MiFinity e-lommebok:

 • Enkelt å komme i gang 
 • Gratis å motta betalinger til e-lommeboken
 • Tilgjengelig i mange land over hele verden
 • Kompatibel med flere bettingsider
 • Enkelt å få oversikt over transaksjonskostnader via kalkulatoren

Ulemper med MiFinity:

 • Det kan oppstå kostnader i forbindelse med innbetalinger til andre kontoer
 • Ikke tilgjengelig overalt ennå