Betting på NFL på bettingsider

Interessen for amerikansk fotball fortsetter å vokse i Norge, og det har også skapt virkelig gode forutsetninger for betting på NFL. Som spiller har du muligheten til hundrevis av markeder, og det hele kulminerer med Super Bowl. I denne artikkelen skal vi se nærmere på NFL betting og hva som gjør ligaen så interessant på norske bettingsider.

Gode bettingsider med odds på NFL

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Langtidsspill før sesongen starter

Interessen for NFL og betting på amerikansk fotball vokser stadig, og når det gjelder langtidsspill finnes det en overflod av muligheter for den forutseende spilleren på spillselskaper. Langtidsspill er også kjent som futures og de gir deg sjansen til å satse på utfallet av hele sesongen lenge før den starter. Dette åpner opp for en strategisk og analytisk tilnærming til betting hvor du kan utnytte din kunnskap om lag, spillere og sesongens forutsetninger.

Betting på NFL

Å satse på NFLs langtidsspill er ikke bare en måte å teste din kunnskap om sporten på, men også en måte å være en del av hele sesongens reise med alt fra første kickoff til det øyeblikket mesterne blir kåret. Med hver kamp som spilles blir din innsats mer og mer levende. Dette gir en ekstra dimensjon til opplevelsen av å følge NFL.

Noen av de mest populære langtidsspillene innen NFL inkluderer:

 • Vinner av Super Bowl: Vedde på hvilket lag som vil vinne NFLs mest ettertraktede pris.
 • Conference-vinner: Velg ut hvilket lag som vil vinne AFC eller NFC.
 • Division-vinner: Satse på hvilket lag som vil toppe sin divisjon.
 • Regulære sesongens MVP (Mest Verdifulle Spiller): Hvem vil utmerke seg som den beste spilleren i løpet av sesongen?
 • Totalt antall seire for et spesifikt lag: Over/under spill på hvor mange kamper et lag vil vinne i løpet av sesongen.
 • Spiller å nå visse statistiske milepæler: For eksempel flest touchdown-pasninger eller rushing yards.
 • Første valg i NFL Draft: Hvilken spiller vil bli valgt først i den kommende draften?

Sammendrag av langtidsspill på NFL

Disse typer av spill krever at du har en god forståelse for ligaen og lagene, men tilbyr også høyere odds og større vinnerpotensial enn spill på enkelte kamper. Med riktig forberedelse og analyser kan langtidsspill innen NFL være en spennende og lønnsom måte å engasjere seg i sporten.

Slik er sesongen strukturert

Fra første spark til det avgjørende øyeblikket i Super Bowl, spenner NFL-sesongen over flere måneder fylt med spenning, drama og uforglemmelige sportsøyeblikk. Hver del av sesongen, fra pre season til Super Bowl, har sin egen unike karakter og betydning.

Pre season

Sesongen starter med pre season, en serie oppvisningskamper som spilles i august. Her får trenerne mulighet til å teste nye spillere og strategier, samtidig som lagene bygger opp formen foran den kommende sesongen. Disse kampene er viktige for å avgjøre hvilke spillere som skal inngå i det endelige laget.

Regular season

Deretter begynner den regulære sesongen, som består av 17 spillerunder fordelt over 18 uker, vanligvis fra september til januar. Hvert lag spiller 16 kamper med en hvileuke, kjent som deres ‘bye week’. I denne fasen kjemper lagene om å sikre en plass i sluttspillet. Hver kamp er viktig, og spenningen øker ettersom sesongen skrider frem.

Playoffs

Etter den regulære sesongen følger NFL-sluttspillet, hvor de beste lagene fra National Football Conference (NFC) og American Football Conference (AFC) konkurrerer. Sluttspillet starter med Wild Card-runden, etterfulgt av Divisional-runden, og deretter Conference-mesterskapene.

Super Bowl

Til slutt når vi høydepunktet – Super Bowl. Det er den store finalen der mesterne fra NFC og AFC møtes for å kjempe om den ettertraktede Vince Lombardi Trophy. Super Bowl er mer enn bare en kamp; det er en stor kulturell begivenhet med verdensklasse halftime-show og millioner av seere over hele verden.

De mest kjente lagene

I NFLs rike historie har flere lag gjort seg bemerket, ikke bare for sine suksesser på banen, men også for sin kulturelle påvirkning og lojale fanbaser. Disse lagene representerer noen av de mest suksessrike og kulturelt betydningsfulle franchise i NFLs historie. Deres arv og påvirkning strekker seg langt utover fotballbanen og bidrar til NFLs status som en av de mest populære sportsligaene i verden.

Her er noen av de mest fremtredende og kjente lagene i NFL:

 • Dallas Cowboys: Kjent som «Americas Team», er Cowboys berømte for sin storhetstid på 1990-tallet med tre Super Bowl-seire. De har en stor nasjonal følgerskare og er kjent for sine ikoniske sølv- og blå uniformer.

 • New England Patriots: Dominansen i løpet av 2000-tallet med seks Super Bowl-seire under ledelse av coach Bill Belichick og quarterback Tom Brady har sementert Patriots som en moderne dynasti.

 • Pittsburgh Steelers: Kjent for sin tøffe og fysiske spillestil, har Steelers vunnet seks Super Bowls, en bedrift som deles med Patriots for flest i NFL.

 • Green Bay Packers: Det historisk rike laget fra den lille byen Green Bay, Wisconsin, har en spesielt lidenskapelig lokal fanbase og fire Super Bowl-titler. Packers er også unike siden de eies av deres fans.

 • San Francisco 49ers: Med fem Super Bowl-seire, hovedsakelig på 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet, er 49ers kjent for sitt innovative offensive spill og legendariske spillere som Joe Montana og Jerry Rice.