Norges beste oddstips

Hvem har egentlig Norges beste oddstips? Det er mange alternativer for de som ønsker hjelp fra eksperter i bettingen sin. Mange leter etter forskjellige oddstips fra eksperter, og det er mye å oppdage for de som ønsker dette. Fordelen med betting tips er at du ikke trenger å gjøre så mye research selv fordi du i stedet lar en ekspert gjøre dette. Men det er viktig å holde oversikt over hvem som deler spilltipset. Dessverre er det også skrupelløse “eksperter” som du egentlig ikke kan stole på. Men de fleste eksperter er seriøse og vil hjelpe spillerne å lykkes med betting.

10% ukentlig cashback

100% upptil 2000 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 2000 NOK

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 kr

1 000 kr risikofritt spill +10 % cashback

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 5.000 NOK

1 000 kr Risikofritt spill

100% opptil 2.100 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 1.000 NOK

100% opptil 2.000 NOK

5% Ukentlig cashback på odds

100% opptil 2.000 NOK

200% opptil 100 EUR

Oddstips på sosiale medier

I dag er det mange forskjellige grupper på sosiale medier som Facebook og WhatsApp. Noen er private grupper, mens andre er åpne for alle. Noen er mer seriøse enn andre, men du vil ganske raskt legge merke til hvordan det er. Noen grupper lar noen produsere oddstips mens andre bare lar eksperter legge ut betting tips.

et kan være ganske hyggelig å være en del av en slik gruppe. På den ene siden får du møte andre likesinnede og diskutere betting og betting tips med andre. Men fremfor alt kan du få mange gode tips fra gode eksperter, og du trenger ikke gå videre og besøke mange nettsteder. I stedet får du varsler på WhatsApp eller Facebook. Noen private spillere bruker også Telegram til å dele sine oddstips.

Oddstips langsiktige bet

Før en sesong med en fotballiga eller et mesterskap i en hvilken som helst idrett, er det vanligvis oddstips på langsiktige odds. Det kan handle om hvilket lag som vinner Premier League eller hvem som scorer flest mål i Serie A i løpet av en sesong. Men det kan også handle om hvor mange medaljer Norge tar i et OL eller hvor mange løp Therese Johaug eller en annen norsk skiløper vinner på en sesong.

Langsiktige odds kan gjøre sesongen mer spennende, men det er mye å vurdere. Du har kanskje ikke tid til å analysere 20 lag i Premier League eller Bundesliga. Derfor kan det være godt å ta hjelp av oddstips for å få informasjon som du ikke kjente til. Spilltips på langtidsspill kan derfor være veldig bra for de som er interessert i dette.

Ikke stole på garantert gevinst

Du bør aldri stole 100% på noen som skriver et oddstips. Selv om vedkommende har fornuftige analyser og sterke argumenter, er det aldri noen garanti for at det blir noen gevinst. Derfor er det viktig for deg å ikke ta for gitt at det vil bli en gevinst bare fordi du har sett et odds i et oddstips.

Dette gjelder generelt i spillene dine, uavhengig av om du tar hjelp av et betting tips eller ikke. Aldri forvent å vinne, men se hver gevinst som en bonus i stedet. Da blir du ikke skuffet hvis du taper og samtidig kan spille mer ansvarlig. Spill kan være forbundet med risiko, og derfor bør du sette et budsjett og se på pengene som tapt i stedet for å prøve å ta igjen noen tap.

Oddstips på fotball

Av alle tilgjengelige idretter er fotball den sporten det er mest skrevet om. Dette gjelder både i Norge og internasjonalt. Fremfor alt er det Premier League som mange liker å skrive om da det er verdens største og mest populære liga. Men for de som er ute etter bettingtips på fotball, kan det ofte være bra å se på de mindre ligaene. Det er her ens egenkunnskap kanskje ikke er så stor. Da kan det være godt å få hjelp fra noen andre. I Premier League og de mest populære ligaene og turneringene er dekningen så stor at du lettere kan samle informasjon på egen hånd før spillene dine.

Betting tips på andre idretter

Det er ekstremt mange forskjellige idretter å finne betting tips om. Alt fra Esport til UFC, ishockey og vintersport. Tennis er også en sport som vokser i Norge etter Caspar Ruuds prestasjoner, og det forventes å fortsette å vokse når han nærmer seg verdenseliten.

Avhengig av hvilken sport oddstipset er skrevet om, varierer antall markeder. Det mest vanlige markedet er kampvinnere der noen skriver et oddstips om laget eller personen de tror vil vinne kampen. Men de profesjonelle prøver å finne andre markeder hvor oddsen ofte er bedre. Det kan handle om hvor mange hjørner det blir i en kamp eller hvor mange frispark et av lagene tar i en fotballkamp. Det er mange forskjellige oddstips å finne for de som vil.

Gjør research selv også

Du bør ikke stole 100% på oddstipsene du leser. Selvfølgelig er det ofte godt å få hjelp utenfra, men det kan også være godt å gjøre egne undersøkelser som et supplement. Sjekk at fakta er riktig. Da får du også en bedre oversikt over om det er et seriøst betting tips eller ikke. Hvis det står at Haugesund har sluppet inn svært få mål og eksperten anbefaler mindre enn 2,5 mål, kan du raskt gå inn og sjekke at det er riktig. Hvis du ser i tabellen og ser at Haugesund faktisk er blant de fem lagene som har sluppet inn mest mål, vet du at det ikke er et seriøst spilltips.

Det beste er å finne noen forskjellige eksperter du stoler på. Etter en stund merker du om du er gode eksperter eller ikke. Men ikke bare se på om oddstipsene går inn eller ikke, selv om dette er den viktigste faktoren. Det er også mulig å se om eksperten har den rette tankegangen. Har for eksempel eksperten tippet 0-0 og det er en veldig jevn og defensiv kamp samtidig som et lag får en straffe i det 90. minutt og gjør 1-0. Da vet du at eksperten var godt i gang med å få det riktig selv om oddstipset ikke gikk inn denne gangen.

Sjekk hvor bra siden er

Du kan ganske raskt finne ut i dag om det er et seriøst nettsted eller ikke. Vi anbefaler ikke å lese betting tips hus bookmakere selv. De tjener penger på at folk taper med dem, og derfor er det lite sannsynlig at de vil skrive spiltips som er seriøse om å vinne mot seg selv. I stedet er det bedre å lese tips om uavhengige spillere.