Spillsellskaper i Norge – De beste bookmakerne

Det er mange forskjellige spillselskaper i Norge å oddse med. Noen er bedre enn andre, og det er ikke alltid det letteste å vite hvilket bettingside du skal spille på. Men det er noen ting du bør tilbys for at det skal være verdt å spille hos en bookmaker etter vår mening.

Høye odds, gode bonuser og norsk kundeservice er viktig for norske spillere. Heldigvis har den økende konkurransen hos spillselskaper medført at kvaliteten på de forskjellige nettstedene har blitt hevet betydelig. Derfor er det veldig mye morsomt å oppdage for de som ønsker en god opplevelse på bettingsider i Norge.

Gode Spillselskaper

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 2000 NOK

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

10% ukentlig cashback

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 kr

1 000 kr risikofritt spill +10 % cashback

100% opptil 2000 NOK

1 000 kr Risikofritt spill

100% opptil 2.100 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 1.000 NOK

100% opptil 2.000 NOK

5% Ukentlig cashback på odds

100% opptil 2.000 NOK

200% opptil 100 EUR

De beste spillselskapene tilbyr høye odds

At det er gode odds er en av de viktigste tingene for en bettingside. Det er dette som kan få en til å velge et bestemt spillselskap. Hvis bookmakeren ikke har gode odds, er det ingen grunn til å spille på bettingsiden. Da er det bedre å velge et annet oddsside som har bedre odds.

Hvis Spelbolag A tilbyr oddsen 1,80 og Spelbolag B tilbyr oddsen 2,00, får du 200 kr mer tilbake hvis du satser 1000 kr i et marked på Spelbolag B. Derfor er det viktig å velge riktig spillside når du plasserer oddsen din. Sammenlign derfor oddsen med noen få forskjellige bettingselskaper før du plasserer innsatsen din.

Hvordan er kundeservicen?

Å kunne få hjelp når du trenger det er viktig for en spiller hos en bookmaker. Derfor har de mest seriøse nettstedene kundeservice tilgjengelig døgnet rundt. Det er mest vanlig å få hjelp via live chat. Det er vår favorittmetode for å komme i kontakt med kundeservice. Da er hjelpen aldri langt unna, men i stedet kan vi få hjelp på få minutter. I tillegg til live chat, er det noen ganger noen andre alternativer. De vanligste alternativene for å kontakte kundeservice er:

  • Live chat – Du skriver til en ansatt som håndterer saken din direkte
  • Mail – Send en e-post til spillselskapet. Forvent imidlertid lengre responstid enn live chat
  • Telefonsupport – Ring bookmakerens kundeservice
  • Bli ringt – Fyll ut telefonnummeret ditt, og bettingselskapet ringer deg når de har mulighet
  • Twitter – Send en melding på Twitter
  • Facebook – Send en melding på Facebook
  • WhatsApp – Send en melding på WhatsApp.

Er det mange odds og markeder?

Et bredt spekter er ekstremt viktig for et spillselskap. Vi ønsker å kunne ha mange idretter å velge mellom. Norske bookmakere prioriterer ofte idretter som er populære i Norge. Det handler hovedsakelig om fotball, esport og fremfor alt vintersport. Men det kan ofte være blant de mindre idrettene og ligaene at du kan finne de beste oddsene.

Hvordan er tilbudet om live betting?

Live betting bør eksistere, og vi ønsker mange alternativer for å kunne få mest mulig ut av vår erfaring. Spenningen som oppstår når vi spiller live er unik for live betting. I tillegg får du unike markeder og ofte bedre odds enn før kampstart.

Fotball er sporten der det er flest alternativer for live betting i dag. Men det er et bredt spekter av idretter å oppdage for de som vil. Det er bare opp til deg å handle raskt og prøve å finne oddsen når de er på sitt beste. Ta også hjelp av statistikken fra bookmakeren for å maksimere vinnersjansene dine.

Er det livestream som tilbys?

Å kunne streame sport hos en bookmaker er noe flere og flere vil gjøre. Flere og flere spillselskaper i dag velger å kjøpe rettigheter for å kunne vise livestreamet sport til sine kunder. Dette er perfekt å kombinere med live betting og er også bra for lommeboken din. Det koster ingenting å se arrangementer hos bettingsidene i dag. Alt som trengs er at det er penger på spillkontoen din eller at du har satset det siste døgnet.

Hvilke betalingstjenester er tilgjengelige?

Å vente på pengene dine kan være vanskelig som spiller. Derfor er det viktig at det er gode betalingstjenester tilgjengelig. I Norge er bookmakers innskudd og uttak ikke optimale. Årsaken er den norske staten, som fortsetter å pålegge restriksjoner hele tiden.

Men ved å bruke en tredjepartsløsning er det ofte mulig å omgå problemet. Norske bookmakere er også klar over begrensningene som finnes for spillere. Det er ofte best å bruke en e-lommebok. Da slipper du å la den norske staten finne ut om gevinstene dine. Fordi du må betale skatt på gevinstene dine som er over 10 000 kroner når du spiller hos spillselskaper som ikke er Norsk Tipping. Ulempen med E-lommebøker er at det ofte ikke er mulig å få en oddsbonus med disse betalingstjenestene. Men etter hvert som den norske staten pålegger flere restriksjoner, har flere og flere oddssider begynt å gjøre unntak for norske spillere.

Nye spillselskaper kan være en idé

Nye spillselskaper lanseres regelmessig. For deg som spiller kan det være noen fordeler med å velge et nytt sted. For eksempel har nye spillselskaper vanligvis en moderne plattform for oddsen sin og tilbyr veldig gode bonuser. Dette er fordi de ønsker å skaffe seg en kundebase på kort tid. Ved å gi kundene gode betingelser, kan de gjøre nettopp det.

Nye spillselskaper som lanseres er også moderne og har investert stort i å tilby et stort utvalg av spill med høye odds. I tillegg har de fleste bookmakere som lanseres en etablert virksomhet bak seg. Dette betyr at det ikke er en nybegynner som kommer inn på markedet bare fordi det er en ny oddsside.

Virtuell sport blir stadig mer vanlig

Vi har sett virtuell sport hos flere og flere spillselskaper i Norge. I virtuell sport er det dataanimasjon der to generatorer møtes. For eksempel, hvis du spiller virtuell fotball, vil du kunne se kampen live. Det er litt som å se et FIFAkamp på Playstation eller Xbox.

Selv om det er virtuell sport, er det fortsatt muligheter for overraskelser. Hvis Frankrike møter Russland i en virtuell kamp og oddsen er 1,50 på Frankrike, er det mer sannsynlig at Frankrike vinner enn Russland. Fordelen med virtuell sport er at den alltid er tilgjengelig. Du er dermed ikke avhengig av en kick-off eller lignende. I stedet kan du spille favorittsporten din når du vil.