Betting med kryptovaluta på spillselskap

Den norske stat fortsetter å prøve å gjøre det vanskelig for norske spillere med transaksjoner på bettingselskaper. Heldigvis fortsetter spillselskapene å være innovative og prøver å komme opp med måter som gjør det mulig for norske spillere å få smidige transaksjoner. Noe som har blitt stadig mer vanlig de siste årene og som fortsetter å øke i popularitet er kryptovalutaer. Betting med kryptovaluta kan oppdages hos flere oddssider i dag.

Den største og mest kjente kryptovalutaen er uten tvil Bitcoin og alle spillselskaper som tilbyr kryptovaluta har også Bitcoin. Men det er mange flere alternativer enn det å oppdage, noe du også kan gjøre når du oddser med kryptovalutaer.

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 200 EUR

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

Kryptovalutaer begynte i 2008

Det var Satoshi Nakamoto som grunnla Bitcoin, noe som skjedde tilbake i 2008. De som kjøpte Bitcoins fra starten er i dag veldig fornøyde fordi de har mange millioner på kontoen. Men selv i dag fortsetter mange å kjøpe Bitcoin og antallet alternativer fortsetter å vokse. De fleste vet bare om Bitcoin, men det er mange andre kryptovalutaer tilgjengelig i dag.

Mange norske spillselskaper har begynt å introdusere kryptovalutaer for å gjøre det enklere for spillere å gjøre innskudd og ta ut penger fra bookmakere. Du trenger ikke involvere banken når du har kryptovaluta, men alt du får er ditt eget, noe som kan føles bra.

Er det lett å bruke?

Det er egentlig ingen forskjell på å gjøre innskudd og uttak med kryptovaluta sammenlignet med andre betalingstjenester hos spillselskaper i dag. Du må først ha en såkalt wallet hvor du kjøper og selger kryptovalutaer. Det finnes flere alternativer for dette og en enkel googling er som regel nok for at du skal kunne finne et godt alternativ.

Du bruker deretter lommeboken til å gjøre et innskudd hos bookmakeren. Da kan du satse akkurat som vanlig og når du tar ut gevinsten vil det også bety at pengene utbetales veldig raskt til din lommebok. Dermed er det et av de mer fleksible alternativene når det gjelder uttak og innskudd på bettingsider.

Mange forskjellige kryptovalutaer

Det finnes mange forskjellige varianter av kryptovaluta i dag dessuten. Bitcoin er den desidert mest populære, men du kan bruke andre også. Ethereum, Litecoin og Dogecoin er noen eksempler på andre kryptovalutaer som vanligvis er tilgjengelig hos spillselskaper. Er du nybegynner kan det føles trygt med Bitcoin, men mange velger andre som koster mindre og håper på verdiøkning senere. Noen har kryptovalutaer som en investering for fremtiden.

Antall tilgjengelige alternativer varierer avhengig av hvilket spillselskap du spiller for. Noen satser steinhardt og tilbyr mange alternativer for deg. Andre velger i stedet å kun bruke for eksempel Bitcoin og Litecoin. Les gjennom alternativene før du blir medlem dersom du ønsker å tippe med kryptovaluta.

Bonus med Bitcoin

Å motta en oddsbonus er ikke et krav, men en veldig god ting å gjøre når du begynner å spille. Du får da ekstra penger å spille gratis, noe som delvis reduserer risikoen din, men fremfor alt gir deg mer penger å spille for. Mange bonuser er tilgjengelige i dag og er kompatible med kryptovalutaer. Dette lar deg gjøre et innskudd med Litecoin eller hvilken som helst annen kryptovaluta og deretter motta en bonus samtidig.

Hvilken type bonus som er tilgjengelig varierer også. En velkomstbonus i form av en innskuddsbonus er den desidert vanligste. Men reload-bonuser er også bra med kryptovalutaer da du får bonuser på flere forskjellige innskudd samtidig. Det gir stor verdi for deg som spiller og er noe vi kan anbefale. Få en oddsbonus i dag samtidig som du gjør et kryptovaluta innskudd. Det vil gi deg en god start når du begynner å spille for et spillselskap.