Intro til Premier League-sesongen 2023/24

Premier League-sesongen 2023/24 står for døren og forventningene er høyere enn noen gang. Etter en fabelaktig sesong der Manchester City sikret seg trippelen, inkludert Premier League-tittelen, FA-cupen og Champions League, er spenningen på topp. Erling Haaland fra City, med sitt imponerende rekord på 36 mål i ligaen, blir utvilsomt en spiller alle har øyne på. Samtidig bærer Martin Ødegaard kapteinsbindet for Arsenal med stolthet. Etter en sterk start på forrige sesong, sviktet laget mot slutten og lot City stjele gullglansen.

Mens Manchester City er de utpekte favorittene, er det ingen mangel på utfordrere. Arsenal, anført av Ødegaard, er sultne på revansje. Manchester United, Chelsea, Newcastle og Liverpool har alle forsterket seg og ser fram til å gi City kamp om tittelen. Samtidig gjør nykomlingene Luton, Burnley og Sheffield United sitt inntog og de er klare for å kjempe med nebb og klør. Denne sesongen lover godt og fotballens magi venter på å utfolde seg på Englands grønne baner på bettingsider.

Spill på Premier League her

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Manchester City vil vinne igjen

Manchester Citys dominans i engelsk fotball ser ikke ut til å ha noen ende. Etter triumferende kampanjer i flere turneringer sist sesong er de satt opp som de store favorittene til å hevde Premier League-kronen igjen. Lagets suksess kan ikke diskuteres uten å nevne Erling Haaland, den norske sensasjonen som har tatt fotballverdenen med storm.

Premier League-sesongen 2023:24

Erling Haaland – Citys skinnende stjerne

Haalands statistikk fra forrige sesong er intet mindre enn fenomenal. Med 12 mål på 11 kamper i Champions League viste han sin verdi på den største europeiske scenen. I FA-cupen nettet han 3 ganger på bare fire kamper. Men det mest bemerkelsesverdige er hans Premier League-resultater med 36 mål på 35 kamper. Det er en prestasjon som forteller om hans utrolige form og konsistens. Selv i EFL Cup, der han kun spilte to kamper, klarte han å finne nettet.

Selv om Haaland utvilsomt er lagets juvel er han langt fra den eneste stjernen i laget. Jack Graelishs kreativitet har skapt mange sjanser mens Bernardo Silvas tekniske finesse har vært en nøkkel for Citys offensive spill. Denne sesongen har City også styrket sin tropp med to betydelige signeringer. Josko Gvardiol, som kom fra RB Leipzig, vil sikkert styrke forsvaret, mens Mateo Kovacic, tidligere Chelsea-spiller, vil tilføre enda mer dybde til midtbanen.

Det er tydelig at Manchester City er rustet til å beholde tittelen med en kombinasjon av etablerte stjerner og spennende nykommere. Med Haaland i spissen, omgitt av kvalitetsspillere som Graelish, Silva, Gvardiol og Kovacic, er det ingen tvil om at City vil være et lag alle vil frykte denne sesongen. Fansen forventer storhet og det ser ut til at City er mer enn klar til å levere.

Arsenal og Ødegaard vil hevde seg på toppen

Etter å ha vært på nippet til å vinne Premier League-tittelen forrige sesong, har Arsenal satt seg i en posisjon for å hevde seg på toppen igjen. Avslutningen sist sesong var skuffende for Gunners, men nå ser de fremover med fornyet optimisme, takket være flere viktige signeringer.

Declan Rice, hentet fra West Ham for svimlende €116,5 millioner, gir laget den stabiliteten og dybden de trenger på midtbanen. Kai Havertz, kjøpt fra Chelsea for €75 millioner, er kjent for sin tekniske dyktighet og målteft, mens Jurrien Timber fra Ajax, kjøpt for €40 millioner, vil tilføre forsvaret ungdom og vitalitet.

Martin Ødegaard – Arsenals ledestjerne

Som Lagkaptein spiller Martin Ødegaard en nøkkelrolle i Arsenals ambisjoner. Den norske spillemakeren hadde en imponerende sesong sist med 15 mål og 8 assist på 37 kamper. Hans evne til å lede laget på banen, kombinert med hans tekniske finesse, gjør ham til en av Premier Leagues mest spennende spillere. Hans rolle som kapten for et lag som Arsenal viser klubbens tro på ham som en fremtidig legende.

Ødegaards partnerskap med de nye signeringene vil være avgjørende for Arsenals suksess denne sesongen. Med Rice på midtbanen og Havertz foran, vil Ødegaard ha enda flere muligheter til å vise frem sine playmaking-evner.

Denne sesongen blir en test for Arsenal. Med forsterkninger på plass og en sulten Ødegaard i spissen, kan de være i stand til å rette opp feilene fra forrige sesong og utfordre for Premier League-tittelen. Fansen forventer stort, og med dette laget på papiret, kan det godt bli en sesong for historiebøkene for Gunners.

De 20 lagene

Nedenfor finner du en oversikt over alle lag i Premier League.

Arsenal

Arena: Emirates Stadium (60,704)

Manager: Mikel Arteta (Spania)

Lagkaptein: Martin Ødegaard (Norge)

Aston Villa

Arena: Villa Park (42,657)

Manager: Unai Emery (Spania)

Lagkaptein: John McGinn (Skottland)

Bournemouth

Arena: Dean Court (11,307)

Manager: Andoni Iraola (Spania)

Lagkaptein: Neto (Brasil)

Brentford

Arena: Brentford Community Stadium (17,250)

Manager: Thomas Frank (Danmark)

Lagkaptein: Christian Nørgaard (Danmark)

Brighton & Hove Albion

Arena: Falmer Stadium (31,800)

Manager: Roberto De Zerbi (Italia)

Lagkaptein: Lewis Dunk (England)

Burnley

Arena: Turf Moor (21,944)

Manager: Vincent Kompany (Belgia)

Lagkaptein: Jack Cork (England)

Chelsea

Arena: Stamford Bridge (40,343)

Manager: Mauricio Pochettino (Argentina)

Lagkaptein: Reece James (England)

Crystal Palace

Arena: Selhurst Park (25,486)

Manager: Roy Hodgson (England)

Lagkaptein: Joel Ward (England)

Everton

Arena: Goodison Park (39,414)

Manager: Sean Dyche (England)

Lagkaptein: Séamus Coleman (Irland)

Fulham

Arena: Craven Cottage (29,600)

Manager: Marco Silva (Portugal)

Lagkaptein: Tom Cairney (Skottland)

Liverpool

Arena: Anfield (53,394)

Manager: Jürgen Klopp (Tyskland)

Lagkaptein: Virgil van Dijk (Nederland)

Luton Town

Arena: Kenilworth Road (10,356)

Manager: Rob Edwards (Wales)

Lagkaptein: Tom Lockyer (Wales)

Manchester City

Arena: City of Manchester Stadium (53,400)

Manager: Pep Guardiola (Spania)

Lagkaptein: Kevin De Bruyne (Belgia)

Manchester United

Arena: Old Trafford (74,310)

Manager: Erik ten Hag (Nederland)

Lagkaptein: Bruno Fernandes (Portugal)

Newcastle United

Arena: St James’ Park (52,305)

Manager: Eddie Howe (England)

Lagkaptein: Jamaal Lascelles (England)

Nottingham Forest

Arena: City Ground (30,332)

Manager: Steve Cooper (Wales)

Lagkaptein: Joe Worrall (England)

Sheffield United

Arena: Bramall Lane (32,050)

Manager: Paul Heckingbottom (England)

Lagkaptein: John Egan (Irland)

Tottenham Hotspur

Arena: Tottenham Hotspur Stadium (62,850)

Manager: Ange Postecoglou (Australia)

Lagkaptein: Son Heung-min (Sør-Korea)

West Ham United

Arena: London Stadium (62,500)

Manager: David Moyes (Skottland)

Lagkaptein: Kurt Zouma (Frankrike)

Wolverhampton Wanderers

Arena: Molineux Stadium (31,750)

Manager: Gary O’Neil (England)

Lagkaptein: Max Kilman (England)

Bruk en bonus på Premier League

For alle fotballentusiaster er det ingen bedre tid enn starten av en ny Premier League-sesong. Og for de som elsker å plassere et spill eller to blir opplevelsen enda bedre med muligheten til å benytte seg av en lukrativ oddsbonus. Flere spillselskaper tilbyr nå generøse oddsbonuser for nye spillere som registrerer seg. Det gir en gyllen mulighet til å forsterke spenningen av kampene i verdens mest populære fotballiga.

Med en oddsbonus kan du øke innsatsen uten å dykke dypere inn i lommeboken. Eller utforske forskjellige spillalternativer uten ekstra risiko. Husk alltid å lese vilkårene og betingelsene nøye slik at du vet hvordan du best kan dra nytte av bonusen. Med riktig strategi og litt flaks kan denne sesongen bli enda mer lønnsom. Gjør deg klar, hent din oddsbonus og nyt Premier League i fullt driv!

Oppsummering

Premier League 2023/24 står for døren med stjerner som Haaland og Ødegaard i front. Mens Manchester City er klare favoritter med Haaland har Arsenal forsterket seg betraktelig og er ute etter revansj. For fansen venter også fristende oddsbonuser hos spillselskaper for å krydre spenningen.