Benytt anledningen og test ut gratisspill

Alle liker det som er gratis. Noe man får uten å betale for det. Det gjør alle som liker sportsbetting også, og hos spillselskapene er det mange muligheter for å få dette. Bettingselskapene deler ut flere goder til spillerne sine. Det kan være risikofrie spill, bonuser og gratisspill. Ofte får man dette i forbindelse med at man registrerer seg som ny spiller, men det er også mulig å få gratisspill og andre goder ved andre anledninger.

Bettingsider med gratis spill

10% ukentlig cashback

100% upptil 2000 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 5.000 NOK

100% opptil 2000 NOK

Gratisspill som ny kunde

De aller fleste som driver med sportsbetting stifter bekjentskap med gratisspill i forbindelse med at de blir ny kunde hos et spillselskap. Noen deler ut en bonus, mens andre byr på et eller to gratisspill verdt 100 kroner. Er man heldig får man dette i forbindelse med at man registrerer seg, men som oftest er det i forbindelse med at man foretar det første innskuddet på kontoen sin. Uansett tidspunkt er dette noe man får uten å direkte betale for det,. Noe som gir muligheter for ekstra spill og dermed sjanser til å vinne på sport uten at man må bruke av egne penger. Og dette er gratisspill som man selv bestemmer hva man benytter det til. Enten det er ski, fotball, trav eller curling.

Gratisspill i forbindelse med kampanjer eller reaktivering

Selv om gratisspill ofte brukes overfor nye spillere, er det langt fra umulig å få dette også etter at man er blitt fast spiller hos et bettingselskap. I forbindelse med diverse kampanjer og idrettsbegivenheter kan det være at man kan sikre seg dette som en premie, eller som en påskjønnelse for at man spiller for et visst beløp på en konkret idrettsbegivenhet.
Det kan også være at man plutselig får en SMS eller en e-post med tilbud om et gratisspill hvis man spiller for et minstebeløp på sport i løpet av dagen eller uken. Dette er et virkemiddel som bookmakeren ofte bruker hvis spilleren har vært lite aktiv i en periode. Det er rett og slett en reaktivering for å få spilleren opp i sadelen igjen.

Betingelser for gratisspill

Er man skikkelig heldig får man et gratisspill ved registering uten omsetningskrav. Da lever det virkelig opp til navnet og er gratis. Imidlertid er det som oftest slik at de deles ut med betingelser. Alle gratisspill har gjerne en holdbarhetsdato. Det vil si at de må brukes innen en bestemt dato, hvis ikke mister man dem. Som oftest er det også slik at dte må spilles for hele beløpet i ett. Det betyr at et gratisspill på 100 kroner ikke kan deles i to og brukes på to kuponger eller spill. De to viktigste betingelse når det kommer til gratisspill er imidlertid omsetningskrav og minsteodds.
Omsetningskrav er rett og slett hvor mange ganger gevinsten på spillet må omsettes før den kan tas ut i ekte penger, og minsteodds er minimumsoddsen det må spilles til. Omsetningskrav på sport ligger som oftest mellom 5 og 10 ganger, men man kan også være heldig å få lavere krav. Minsteodds ligger gjerne mellom 1,75 og 2,00, men også der kan man være heldig å få så lave minsteodds som 1,50. Imidlertid gjør slike krav at det man vinner på gratisspill kan gå tapt eller bli redusert før man har oppfylt betingelsene og kan ta ut pengene.