EM 2024 odds – oddsmarkeder og betting

EM 2024 i Tyskland gir en fantastisk mulighet for oddselskere med et bredt utvalg av markeder å satse på. Fra vinnerspill til målscorere tilbyr turneringen noe for alle typer spillere. Hver kamp gir spennende odds og de ulike markedene lar deg satse på alt fra resultat til antall hjørnespark. Med 24 lag som konkurrerer er det et vell av muligheter å utforske. Enten du er en erfaren spiller eller nybegynner, vil EM 2024 gi en engasjerende og underholdende spillopplevelse. Gjør deg klar for en måned full av spennende fotball og potensielt lukrative veddemål.

Bra odds på EM 2024 finner du her

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

Langtidsspill for EM 2024 – Utforsk dine muligheter

EM 2024 byr på et bredt spekter av langtidsspill, som gir spennende muligheter for å satse på turneringen før den starter. Langtidsspill gir deg sjansen til å satse på ulike utfall som kan skje gjennom hele mesterskapet, noe som holder spenningen levende fra start til slutt.

Em 2024 odds

Vinner av turneringen

Dette er en av de mest populære langtidsspillene. Her kan du satse på hvilket lag du tror vil løfte trofeet i finalen i Berlin. Med favoritter som England, Frankrike og Tyskland er det mange spennende valg.

Topp målscorer

Du kan også satse på hvilken spiller som blir toppscorer i turneringen. Spillere som Harry Kane, Kylian Mbappé og Cristiano Ronaldo er populære valg på denne markeden.

Finalister

Denne markeden lar deg satse på hvilke to lag du tror vil nå finalen. Det gir en ekstra dimensjon av spenning når du følger lagets reise gjennom turneringen.

Gruppevinner

Sats på hvilket lag som vil vinne hver av de seks gruppene. Dette er en flott måte å holde seg engasjert i gruppespillet og analysere lagets styrker.

Avansemang fra gruppene

Her kan du satse på hvilke lag som går videre fra gruppespillet til utslagsrundene. Denne markeden inkluderer både favoritter og potensielle overraskelser.

Flest målgivende pasninger

Spill på hvilken spiller som vil levere flest målgivende pasninger under turneringen. Kreative midtbanespillere som Kevin De Bruyne er ofte populære valg.

Beste forsvar

Sats på hvilket lag som vil slippe inn færrest mål gjennom hele mesterskapet. Lag med sterke forsvarslinjer som Italia og Spania er favoritter her.

Pre Match Odds for EM 2024: Utforsk Markedene

EM 2024 gir en utrolig mengde pre match odds å utforske, med norske bettingsider som ofte tilbyr over 500 markeder per kamp. Dette gir spillerne en rik variasjon av alternativer for å plassere sine spill, og gjør hver kamp enda mer spennende.

Kampresultat

En av de mest populære markedene er kampresultat, hvor du satser på utfallet av kampen – seier, uavgjort eller tap. Dette gir en enkel og direkte måte å engasjere seg i hver kamp.

Målscorer

Du kan også satse på hvem som scorer mål i kampen. Markedene inkluderer første målscorer, siste målscorer og spiller som scorer når som helst. Dette legger til et ekstra lag av spenning når du følger favorittspillerne dine.

Over/Under

Over/Under-markedene lar deg satse på det totale antallet mål scoret i en kamp. Dette gir muligheter for innsats uavhengig av hvem som vinner, og fokuserer på kampens totale målproduksjon.

Handikapspill

Handikapspill gir deg sjansen til å satse med en justering av målforskjellen. Dette er spesielt interessant når ett lag er stor favoritt, og det gjør spillet mer balansert og spennende.

Antall hjørnespark

Sats på hvor mange hjørnespark det vil bli i løpet av kampen. Dette er en unik måte å engasjere seg i kampens dynamikk og kan gi interessante veddemålsmuligheter.

Kortmarkeder

Kortmarkeder lar deg satse på antall gule og røde kort som deles ut i en kamp. Dette gir ekstra spenning, spesielt i kamper med høy intensitet.

Spesialspill

Spesialspill inkluderer unike markeder som hvem som får neste hjørnespark, første lag til å score eller til og med om det blir straffespark. Dette gir en dypere engasjement for de som ønsker mer detaljerte spillopplevelser.

Live Betting og Live Odds for EM 2024 – Direkte Spenning

Live betting og live odds for EM 2024 gir en dynamisk og engasjerende måte å oppleve turneringen på. Norske bettingsider tilbyr ofte et bredt spekter av markeder mens kampene pågår, noe som gir deg muligheten til å plassere spill i sanntid og tilpasse strategiene dine etter kampens utvikling.

Neste målscorer

Live betting lar deg satse på hvem som blir neste målscorer. Dette markedet gir ekstra spenning, spesielt i kamper med høyt tempo og mange målsjanser.

Neste hjørnespark

Du kan også satse på hvilket lag som får neste hjørnespark. Dette gir en unik måte å følge kampens flow og taktikk, og gir muligheter for raske gevinster.

Resultat ved pause/fulltid

Dette markedet lar deg satse på resultatet ved pause eller ved fulltid. Du kan justere spillene dine basert på hvordan kampen utvikler seg, noe som gir fleksibilitet og økt engasjement.

Antall mål

Live betting gir deg muligheten til å satse på det totale antallet mål som vil bli scoret i kampen. Du kan justere innsatsene dine basert på kampens tempo og lagets prestasjoner.

Antall kort

Sats på antall gule eller røde kort som deles ut i løpet av kampen. Dette markedet er spesielt spennende i intense og fysiske oppgjør.

Vinner av neste periode

Du kan satse på hvilket lag som vil vinne den neste spesifikke perioden av kampen, som de neste 10 eller 15 minuttene. Dette gir kontinuerlig spenning og muligheter for raske gevinster.

Spesialspill

Spesialspill i live betting inkluderer unike markeder som hvilket lag som vil få neste innkast, neste frispark, eller om det blir en straffespark. Dette gir en dypere engasjement for de som ønsker en mer detaljert spillopplevelse.

Mange oddsbonuser hos Norske Bettingsider

Under EM 2024 tilbyr norske bettingsider en rekke spennende oddsbonuser. Disse bonusene inkluderer innskuddsbonuser, gratisspill og risikofrie spill som gir spillerne ekstra verdi. Ved å benytte seg av disse tilbudene kan spillere maksimere sine innsatser og øke vinnersjansene. Videre gir disse bonusene en flott mulighet til å utforske ulike spillmarkeder og strategier. Enten du er ny i bettingverdenen eller en erfaren spiller vil du finne attraktive bonuser som passer dine behov. Derfor er EM 2024 ikke bare en fotballfest, men også en tid for å dra nytte av gode bonustilbud.