Nye bettingsider – Beste Norske bettingselskaper

Det kommer stadig nye bettingsider for norske spillere og det er mange som synes det er spennende å velge nye alternativer. Ettersom interessen for odds og betting fortsetter å øke i Norge, dukker det opp nye bettingselskaper hvert år som retter seg mot det norske markedet. Det er fordeler med å velge nye alternativer selv om noen foretrekker å spille med mer etablerte bookmakere som de har spilt med før. Men hvorfor velger så mange å spille på nye bettingsider?

Beste nye bettingsidene

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Nye bettingsider i Norge

Det har bare fortsatt å bli mer populært med betting og odds. Selv om det finnes Norsk Tipping i Norge, er det mange som søker seg til norske bettingselskaper som har lisensen sin i utlandet. Bransjen er i konstant vekst og derfor er det ikke overraskende at nye bookmakere prøver å bryte seg inn i markedet. Samtidig prøver eldre spillselskaper å opprettholde sin posisjon og sitt klientell av spillere.

Det sier seg selv at også mer etablerte bettingselskaper tilbyr ekstremt godt utvalg til norske spillere, men det er helt klart grunn til å utforske nye bettingsider også. Det er ofte forutsetninger som ikke kan oppnås med andre alternativer.

Nye oddssider har ofte en erfaren gruppe i ryggen som eier andre betting sider. Dette betyr at de kan tilby gode produkter, en komplett sportsbook og ha en lisens på plass. Den vanligste lisensen som norske spillere henvender seg til er den fra Malta Gaming Authority. Men Curacao er også et alternativ som vokser takket være muligheten for å spille med kryptovalutaer.

Nye bettingsider

Bonuser er ofte best med nye spillselskaper

Alle som begynner å spille hos et nytt bettingselskap har ofte muligheten til å motta en betting bonus. Det er ingen mer effektiv måte for bettingsider å tiltrekke seg nye kunder enn med en velkomstbonus. Siden bettingsidene raskt vil ha nye kunder, har de som regel veldig gode bonuser.

Spesielt når det kommer til oddsbonuser kan det være gode tilbud å hente. Noen ganger kan du få et gratisspill å starte gamblingen med. Ellers er innskuddsbonuser på ditt første innskudd muligt, men det er mange flere bonuser enn det å oppdage.

Nye bettingsider har også som regel tilbakevendende kampanjer for sine spillere. Da kan du ta del i en spillopplevelse som betyr massevis av muligheter for bonuser når du fortsetter å gjøre innskudd. Noen har også cashback, boostede odds eller risikofrie spill. Det er rett og slett mange grunner når det kommer til bonuser til å velge et nytt bettingselskap.

Fordeler med nye bettingsider

Hvorfor velge nye bettingsider? Vi har listet opp noen fordeler ved å spille med nye bookmakere.

 • Vilkår og betingelser er ofte gode rundt bonuser fordi nye bettingselskaper ønsker å beholde spillere.
 • Svært gode velkomstbonuser tilbys vanligvis til nye kunder
 • Moderne nettsider når det gjelder layout og design. Det gjør det lettere for deg å plassere odds.
 • Du kan enkelt spille fra din mobiltelefon eller nettbrett.
 • Gode reload bonuser for å beholde spillere.

Sjekk lisensen og andre ting før du begynner å spille

Det er ikke automatisk at alle nye bettingselskaper som lanseres er gode. Det finnes også useriøse bettingsider og derfor er det viktig at du sjekker at det er et godt spillselskap. Selvfølgelig er alle de nye bettingselskapene som du finner her virkelig gode alternativer som også er trygge i alle situasjoner. Men skal du finne et bettingselskap på egen hånd, kan det være greit å sjekke noen ting.

 • Hva slags lisens har bettingsiden? Malta Gaming Authority er det sikreste alternativet.
 • Hva er omsetningskravene for bonusene? Er det mange «skjulte» termer?
 • Hvilke betalingsmåter finnes og hvor lang tid tar uttak?
 • Hvordan er det å spille fra mobil?
 • Hvem eier bettingsiden?
 • Finnes det anmeldelser for spillselskapet? 
 • Hvor gode er oddsbonuser?
 • Hvilke kampanjer er tilgjengelige?

Trender i nye spillselskaper

Noen trender har eksistert i mange år og går aldri av moten. Eksempler på dette er oddsbonuser, som spillere i Norge aldri ser ut til å få nok av. Det er rett og slett fantastiske muligheter å kunne få ekstra penger å spille for hos et spillselskap.

Men det er også andre trender. Vi har sett Betting Exchange vokse, samtidig som mange også bruker cash out for å kunne få deler av gevinsten før kampen er over. Muligheten til å sette sammen dine egne spill gjennom bet builder har også blitt populært de siste årene.

Oppsummering av nye bettingsider

Uansett om du velger en ny eller etablert bettingside, må du spille ansvarlig. Det er helt klart fordeler med å velge et nytt bettingselskap. Hvis du liker oddsbonuser og moderne nettsider, er nye bettingsider det beste alternativet. Ofte er oddsen også veldig bra med nye bettingsider, noe som selvfølgelig også er en fordel. Finn en ny norsk bookmaker i dag og oppdag sjarmen med denne selv.