Tennis betting på norske bookmakere

Det er ikke mange idretter som er bedre å satse på enn tennis. Derfor velger mange tennis betting når de har registrert seg i et bettingselskap. Utvalget er rett og slett veldig bra når det gjelder odds og markeder. Samtidig er kampene ofte spennende, og det kan være mange overraskelser.

Hold øye med oddsbonuser og tilbud på tennis under de store konkurransene som Grand Slam, Davis Cup og OL. Da er også rekkevidden det beste for odds på tennis. Det er mye å oppdage i tennis betting. Kom i gang i dag og oppdag alle de spennende tingene som er tilgjengelige.

Norske bettingsider med odds på Tennis

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Caspar Ruud har økt interessen

Caspar Ruud er Norges nye tennisunder. Den unge nordmannen har gjort tennis til en populær sport i Norge. Faren hans var også profesjonell og er i dag Caspars trener. Men Caspar har allerede overgått faren sin i prestasjoner, noe han gjorde før han fylte 21 år.

Når Caspar spiller en kamp er det ofte større interesse blant norske bookmakere. Da kan du finne eksklusive tilbud spesifikt på kampen som boostede odds og risikofrie spill. Caspar har klatret stort på verdensrankingen og vil fortsette å gjøre det også i fremtiden.

De største turneringene for tennisodds

De største turneringene i tennis er uten tvil Grand Slam-turneringer. Hvert år arrangeres fire turneringer. Dette er Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Disse konkurransene er mildt sagt spektakulære, og Melbourne, Paris, London og New York inviterer til fest under disse turneringene.

Det er også under Grand Slam-turneringer du finner flest muligheter i spillene dine. Selvfølgelig er det odds på andre turneringer også, men det er slett ikke i samme grad. Under Grand Slam er det flere odds og markeder tilgjengelig enn noen annen årlig turnering.

Det eneste som kan måle seg er OL, men det arrangeres bare hvert fjerde år. Men under OL er det vanvittige odds generelt, men spesielt tennis. Du kan oppdage mange odds og fremfor alt virkelig gode live betting under OL.

Vanlige markeder på tennis betting

Det er mange alternativer for deg som liker å satse på tennis. Det vanligste markedet av dem alle er å spille matchvinnere. Da satser du ganske enkelt på spilleren du tror vil vinne kampen. Men det er flere andre markeder du kan oppdage om du har lyst til det.

For eksempel kan du spille på utgangen til hvert sett. Det er også muligheten til å satse på hvor mange sett det blir i kampen, eller om det blir tiebreak i noe sett. En kamp kan ha flere hundre markeder å velge mellom, noe som betyr gode betingelser for odds og betting.

Live betting og live stream på tennis

Med live betting blir det mye mer actionfylt og spennende å plassere dine odds. Du spiller i en pågående kamp og havner dermed midt i all spenningen. Tennis er kanskje den sporten som er best for liveodds. Årsaken er at det kan snu flere ganger i løpet av kampen, og vi har sett oppsiktsvekkende ting skje. Oddsen er også bedre når du satser live mens du også får delta i unike markeder.

Når du satser live, er det bra å bruke livestream også. Dette betyr at du vil kunne se kampene gratis mens du satser. Fordelen med tennis er at bettingselskapene har de beste rettighetene. Du kan streame alle Grand Slam-kamper under en turnering fra første runde til finalen. I tillegg er ATP og all annen tennis tilgjengelig for deg. Stream tennis i verdensklasse og unngå å betale for dyre abonnementer.