Betting i La Liga, og hvordan du bør gå frem

Primera Division, vanligvis kjent som La Liga, inneholder noen av de største spillerne fra hele verden. Ligaen har blitt dominert av store lag som Real Madrid og nåværende mestere Barcelona. Med spanske lag i toppen, og som en konsistentkraft i Europa har vært en stund nå, er ligaen blitt populært blant mange europeere de siste årene.

Noe av det første du bør vite om den spanske ligaen er at den fortsatt er en av de mest produktive konkurransene i verden. Med gjennomsnittlig 2,94 mål per kamp i fjor, har det gledet fans av over hele verden. Real Madrid og Barcelona har dominert ligaen stilling siden 1950-tallet og har dermed dominert Primera Divisjons-odds for å løfte troféet. Real Madrid har vunnet Primera-divisjonens førsteplass 33 ganger mens Barcelona har hevdet 25 trofeer.

Bettingsider La Liga

10% ukentlig cashback

100% upptil 2000 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 5.000 NOK

100% opptil 2000 NOK

Det var nok av profitt og kunnskap i La Liga sitt spill fellesskapet i fjor, med de spanske topplagene som mest konkurransedyktig i en rekke år. Tusenvis av kamp-tips ble gjort i løpet av ligaen, med sesongens topp fem tipster-rangeringer som illustrerer volumet av innsikt tilgjengelig på Internett ved bare noen få klikk. Det er med andre ord mye penger å hente i spansk fotball-spill.

Alle kan spille om utkom av ligaen kamper denne sesongen, men som en form for forberedelse kan det være verdt å sjekke ut fjorårets spill tips for å se hvordan de nærmet seg sine spådommer. Strategi kan spille en stor rolle i suksess eller fiasko hos en som better på fotballkamper, spesielt om du er nybegynner. En titt på den taktiske siden av samfunnet også være gunstig.

Det finnes profesjonelle spillere som spesialiserer seg på akkurat denne ligaen, og mange av disse gir deg sin ekspertvurdering og analyse for hvert spill – derimot er ikke alle tips gratis. Tipsene kommer i form av et spill tips eller en korrekt score prediksjon som er begrunnet av en detaljert forklaring på hvorfor den aktuelle innsatsen eller scoreline er valgt. Derfor kan du fordøye informasjonen de tilbyr eller bruke den til å lage ditt eget sinn til ligaens kamper og hva du ønsker å bette om.

De globale fotballgigantene, Barcelona og Real Madrid begynner sitt angrep på La Ligas baner i år i det en av verdens mest elskede ligaer kommer til liv under den spanske sommersolen. Mange ledende fotballjournalist leverer sine eksperttips og meninger om åpningshelgens største kamper eksklusivt for deg. Vi anbefaler å lytte til ekspertene!