Betting på ishockey på norske bettingsider

I Norge fortsetter hockey å bli mer og mer populært. Det har mye med Mats Zuccarello å gjøre, som har blitt en verdensstjerne og fikk mange til å håpe på norsk suksess også for landslaget. Tidligere har vi også hatt spillere som Espen Knutsen som gjorde det bra på høyt nivå. I dag kommer en ny generasjon norske spillere som vi håper kan nå NHL. Det betyr at mye tyder på at norsk ishockey har en god fremtid. Det er i hvert fall det vi håper på. Hos norske bettingsider er det mange forskjellige odds på ishockey inkludert NHL, VM og Fjodkraftligaen som er den høyeste divisjonen i Norge.

Gode odds på ishockey

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

Fjordkraftligaen er den største i Norge

I 1934 ble Norges Ishockeyforbund (NIHF) stiftet og samme år ble det også innført en nasjonal liga for Norge i ishockey. På den tiden het ligaen 1. divisjon, men i 1990 brøt klubbene ut og Eliteserien ble dannet. I dag heter det Fjordkraftligaen takket være sponsoren og det har vært navnet siden 2020.

Fjordkraftligaen består av 10 lag. Det er Vålerenga som har vunnet flest seriemesterskap med sine 31 mesterskap. Men Furuset og Storhamar har 8 seriemesterskap, mens Frisk Asker og Stavanger har 6 seriemesterskap. Stavanger Oilers har vært de store dominantene med 6 seriemesterskap siden 2011/12.

Men Seriemesterskapet er ikke det samme som Norgesmestere fordi det også er nødvendig for å vinne sluttspillet. Men Vålerenga har 26 gull og Forward og Stavanger Oilers har 8 gull hver.

Det er 10 lag som spiller fem kamper mot hver motstander i løpet av sesongen. Dermed er det 45 kamper i løpet av en sesong. De åtte beste lagene går videre til sluttspillet.

NHL er verdens beste hockeyliga

Når det gjelder norsk hockey er den ikke av høyeste internasjonale klasse. I stedet er NHL verdens beste hockeyliga. Verdens beste spillere spiller her og alle hockeyspillere drømmer om å havne i NHL og kunne spille på høyeste nivå.

Det er totalt åtte spillere som har fått spille i NHL. Bjørne Skaare var først ut, men han spilte kun 1 kamp i NHL. Etter det har også Anders Myrvold, Jonas Holøs, Ole-Kristian Tollefsen, Andreas Martinsen, Patrick Thoresen, Espen Knutsen og Mats Zuccarello spilt. Mats Zuccarello er selvfølgelig den største stjernen og den eneste som har spilt mer enn 500 kamper i NHL. Andremann Espen Knudsen har scoret 111. Det gjenstår å se hvem den neste store norske stjernen er.

Masse odds på ishockey hos norske bettingselskaper

Hos norske bettingselskaper er det alltid nok av odds å oppdage på ishockey. Du kan plassere odds på Fjordkraftligan, NHL, den svenske SHL, den finske ligaen, den sveitsiske ligaen og mange flere. Det er alltid odds tilgjengelig for deg som spiller.

Du kan tippe før sesongen starter på laget du tror vinner eller på hvilken spiller som får flest poeng i løpet av sesongen. Det er også odds på alle kamper i Fjordkraftligaen. I ishockey kan det ikke bli uavgjort så spiller du 1X2 er det resultatet etter tre perioder som teller.

Live betting og live stream av ishockey

Ishockey er en sport som ofte kan streames gratis hos bookmakere. Da kan du se kampene og plassere oddsene dine samtidig, noe som er veldig spennende. Livestream er gratis så lenge du har penger på konto hos bookmakeren.

Kombiner livestream med live betting. Å tippe live er noe mange norske spillere liker å gjøre. Akkurat som det er liveodds på tennis og fotball, er det også liveodds på ishockey. På den måten finner du alltid noe spennende å satse på midt i en pågående kamp. Da vil du få stadig skiftende odds og samtidig også høyere odds enn før kampstart.

betting på ice hockey

Få en oddsbonus på ishockey

Det er også mulighet for å motta en oddsbonus på ishockey. Det er noe mange gjør for å få mer penger å spille for. Med en bonus på ishockey vil du få en virkelig god spillopplevelse som gjør at du kan plassere odds med mye mindre risiko. Samtidig vil du også ha muligheten til å laste ned risikofrie spill, boostede odds og gratisspill hos mange bettingselskaper.

Andre tilbyr cashback eller reload bonuser som du kan bruke på ishockey. Men det vanligste er velkomstbonus i form av en innskuddsbonus som du kan bruke til å satse på ishockey.

Oppsummering av betting på ishockey

Det er ikke mange idretter som har like mye action som ishockey. I Norge er ikke ishockey like stort som fotball og vintersport, men samtidig vokser interessen og den vokser raskt. Ishockey er en stor sport i mange land og derfor er det også mange odds tilgjengelig på både norsk og internasjonal ishockey.

Følg dramaet mens Stavanger Oilers og Vålerenga nøyer seg med tittelen eller se Mats Zuccarello i NHL mens han fortsetter suksessen. Det er alltid mange odds tilgjengelig på norsk ishockey liksom.