Tanker før avslutningen av Gruppe D

Det er en svært spennende avslutning i Gruppe D i EM 2024 hvor tre lag kjemper om to direkteplasser til åttedelsfinalen. Nederland ligger på førsteplass på flere scorede mål enn Frankrike, men begge landene har fire poeng. Østerrike har tre poeng og håper å overraske mot Nederland siden en seier vil sikre en av de to direkteplassene. Uavgjort kan også være nok for Østerrike for å gå videre som en av de beste grupptreerne.

Odds er hentet fra Unibet

200% opptil 100 EUR

Nederland mot Østerrike

 • Dato: 25. juni 2024
 • Avspark: 18:00
 • Arena: Olympiastadion (Berlin)

Odds på kampen

 • Nederland – 2,00
 • Uavgjort – 3,40
 • Østerrike – 4,20

Tanker før kampen Nederland mot Østerrike 

Nederland har fire poeng uten å egentlig ha imponert i mesterskapet. I åpningskampen mot Polen lå de under og det krevde et innhopp fra Weghorst for å avgjøre i det 83. minuttet. Ronald Koeman har fått orden på pasningsspillet, men mangler de virkelig farlige gjennombruddene. Kampen mot Østerrike kan bli vanskeligere enn mange tror da Østerrike har imponert under EM. Men oddsene taler til Nederlands fordel og basert på troppens verdi, bør Nederland vinne kampen.

Østerrike har imponert

Regn med mange fans i Berlin for det østerrikske laget. De har startet turneringen sterkt og ga Frankrike en tøff kamp i åpningskampen, selv om de tapte 0-1 etter et selvmål. I andre kampen mot Polen imponerte de igjen og tok ledelsen tidlig i det 9. minuttet. Polen utlignet i første omgang, men Østerrike dominerte spillet og avgjorde med to mål i andre omgang gjennom Baumgartner og Arnautovic. Dette blir en tøff kamp for Nederland.

Oddstips før Nederland – Østerrike

Selv om Nederland er favoritter, tror vi at Østerrike kan overraske, da de har imponert mer spillmessig i sine to kamper. Oddsen er også bra for en seier til alpenasjonen, med 4,20 i odds. For de som ønsker å spille mer sikkert, kan X2 til odds 1,99 også være et godt valg. Vi velger å spille på Østerrike som vinnere til odds 4,20. De virker livsfarlige i dette mesterskapet.

Frankrike mot Polen

 • Dato: 25. juni 2024
 • Avspark: 18:00
 • Arena: Signal Iduna Park (Dortmund)
 • Dommer: M Guida (Italia)

Odds på kampen

 • Frankrike – 1,25
 • Uavgjort – 6,50
 • Polen – 13,00

Tanker før kampen

Frankrike mot Polen blir en interessant kamp i Dortmund. Det franske landslaget håper å sikre gruppeseieren, noe de gjør hvis de vinner med ett mål mer enn Nederland gjør mot Østerrike. Frankrike er klare favoritter, men må bryte en negativ trend da de ikke har vunnet sin siste gruppespillskamp i de siste åtte mesterskapene. Mbappe forventes å være tilbake etter å ha gått glipp av kampen mot Nederland på grunn av en brukket nese. Nå tar han plass i startelleveren og håper å score sitt første mål i turneringen. Frankrikes store stjerne så langt har vært N’Golo Kante, som har vunnet man of the match i begge kampene.

Polen har bare æren å spille for

Det polske landslaget står med null poeng etter to kamper og er ute av turneringen. Selv om de vinner mot Frankrike, og Østerrike taper mot Nederland, vil de ende sist i gruppen på innbyrdes oppgjør mot Østerrike. Derfor er det lite som tyder på at de kan true Frankrike over 90 minutter. Robert Lewandowski er tilbake i startelleveren, men det blir en tøff oppgave for Polen. De har ikke hatt kvaliteten i dette mesterskapet til å kunne true den to ganger europamesteren. Frankrike har vært noe svake i starten av mesterskapet, men vi tror de har det som trengs for å vinne mot et svakt Polen som har null poeng og en målforskjell på 1-4 etter to kamper.

Oddstips Frankrike mot Polen

Det er vanskelig å se Frankrike tape her, selv om de ikke har imponert i de to første kampene. Mbappe er tilbake i startelleveren, så vi forventer show fra hans side. Han var god i første kamp mot Østerrike, men gikk glipp av andre kamp etter å ha brukket nesen. Nå spiller han med beskyttelse mot Polen, og vi tror han finner nettet og at Frankrike vinner. Vi spiller på at Frankrike vinner kampen og at Mbappé scorer til odds 1,50. Det blir show fra en av verdens beste spillere på tirsdag.