Nederland mot Tyrkia – Oddstips EM 2024 Kvartfinale

Etter et svakt gruppespill viste Nederland at de har potensialet til å løfte pokalen i Berlin den 14. juli. 3-0 mot Romania i åttedelsfinalen imponerte, og nå er de klare favoritter til å nå semifinalen da Tyrkia venter i kvartfinalen på Olympiastadion i Berlin. Har de det som trengs for å vinne kampen? Ifølge oddsen er det ingen tvil, og alt annet enn seier for Nederland vil være en stor overraskelse. Men Tyrkia viste mot Østerrike at de har et kollektiv som kan vinne mot hvem som helst. Les våres oddstips fra bettingsider.com.

  • Dato: 6. juli 2024
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Olympiastadion (Berlin)
  • Dommer: C Turpin (Frankrike)

Oddsen er hentet fra Lilibet

100% opptil 5.000 kr

Odds Nederland mot Tyrkia

  • Nederland – 1,57
  • Uavgjort – 4,00
  • Tyrkia – 6,25

Weghorst

Nederland er enorme favoritter

Etter en skuffelse i gruppespillet klarte Ronald Koemans Nederland å finne formen i åttedelsfinalen mot Romania. De dominerte totalt i 90 minutter og viste at de er et lag som kan kjempe om en plass i finalen. 3-0 mot Romania, og en imponerende spillemessig innsats, viser at de er på vei opp.

Den ytterst middelmådige Memphis Depay var imidlertid fortsatt svak, og det gjenstår å se om han kan nå det nivået vi vet han har vist tidligere for sitt land. Men Malen, som kom inn som innbytter i andre omgang, steg virkelig opp. To mål ble det for innbytteren som dermed viste at han håper på en startplass mot Tyrkia.

En ulempe for laget er imidlertid at de må klare seg uten sin midtstopper de Ligt. Bayern München-spilleren er syk og kommer ikke til å spille. Dermed blir det opp til van Dijk å lede laget fra forsvarslinjen. Nederland har et lag som skal være bedre enn Tyrkia spiller for spiller. Når de opp til samme nivå som mot Romania, bør de nå semifinalen.

Tyrkia har vært preget av skandaler

Tyrkia har fått flest advarsler av alle lag i mesterskapet, og dermed er både Kokcu og Yuksek suspendert i kvartfinalen. Det samme gjelder Demiral, som ble suspendert av UEFA i to kamper for å ha gjort høyreekstreme tegn ved sitt mål i åttedelsfinalen. Med tanke på at han scoret begge målene mot Østerrike, er det selvfølgelig et enormt tap foran kvartfinalen.

Det blir i stedet opp til Arda Güler, Real Madrids underbarn, å prestere på topp hvis de skal få med seg noe. Han har vist at han har et ekstremt høyt nivå i seg, og spørsmålet er om han kan ta neste steg og lede Tyrkia videre til semifinalen.

Tyrkia har gjort et godt mesterskap og startet med en seier mot Georgia med 3-1. Deretter tapte de mot Portugal med 0-3 i en veldig svak kamp. Men i den tredje kampen vant de mot Tsjekkia og gikk videre som gruppetoer med seks poeng.

I åttedelsfinalen mot Østerrike imponerte de imidlertid. De vant 2-1 etter at spesielt målvakten stod for en imponerende prestasjon. Nå er spørsmålet om han kan finne formen igjen når Nederland venter.

Tanker før kampen

Det har vært spennende kamper i EM-sluttspillet når åttedelsfinalene har blitt avgjort. Nå er det opp til Nederland og Tyrkia å levere god fotball. Av de fire kvartfinalene er dette den svakeste når det gjelder spillermateriale, men samtidig fortjener begge lag å være her.

Ser vi på oddsen, er det Nederland som er klare favoritter i kampen. De har et bedre spillermateriale og viste mot Romania at de er et av turneringens beste lag når de når sitt fulle potensial.

Vårt oddstips på kampen

Det kommer til å bli en interessant kamp når de to lagene møtes. Nederland er klare favoritter, og så lenge de når opp på et noenlunde nivå, bør de ikke ha noen problemer med å vinne kampen mot Tyrkia.

De har bedre spillere på hver posisjon og et bedre kollektiv. Nå mangler også Tyrkia den dobbelte målscoreren fra åttedelsfinalen, og det er vanskelig å se for seg at de kan true Nederland over 90 minutter. Vi velger derfor å spille Nederland som vinnere i ordinær tid til odds 1,57 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Nederland vinner i ordinær tid til odds 1,57 hos Lilibet.

Spillere å holde øye med

Malens to mål mot Romania betyr at han fortsetter sin fine målsform. Det ble 15 mål for Borussia Dortmund i løpet av sesongen, samtidig som han har scoret i fire av sine ni siste skudd for Nederland. Kan han prestere på topp hvis han får sjansen fra start?

Arda Güler fra Tyrkia er en av verdens største talenter. Real Madrid-spilleren stod for et drømmemål i åpningskampen mot Georgia, og spørsmålet er om han kan løfte seg og prestere enda bedre nå som han spiller sin første store kvartfinale for Tyrkia.