Oddstips for fredagens kamper i Gruppe E

Det venter to spennende kamper i en av EMs tøffeste grupper. Både Polen og Østerrike gjorde sterke innsatser mot Nederland og Frankrike, men måtte se seg beseiret med et mål. Nå møter de hverandre, og for vinneren lever håpet om sluttspill inn i den siste omgangen. Noen timer senere spiller Nederland og Frankrike i en tidlig gruppefinale. Begge lag vant sine kamper uten å imponere, og vinneren er klar for sluttspill som gruppevinner.

Oddsene er hentet fra Posido

100% opptil 2000 NOK

Polen mot Østerrike

 • Dato: 21. juni 2024
 • Avspark: 15:00
 • Arena: Olympiastadion (Berlin)
 • Dommer: H. Meler (Tyrkia)

Polen mot Østerrike – Tanker før kampen

De to taperne i Gruppe D møter hverandre, og begge lag må vinne for å ha en sjanse til å gå videre til sluttspillet. Med tanke på at Frankrike og Nederland er i gruppen, er det et must å ta tre poeng i denne kampen.

Polen spilte en god kamp mot Nederland og hadde 1-1 i lang tid i kampen. De tok ledelsen i det 16. minutt. Men Nederland kom tilbake og utlignet før første omgang var over. I det 81. minutt byttet Koeman inn Weghorst, som avgjorde to minutter senere med sitt 2-1-mål.

Østerrike sto opp bra mot Frankrike

Østerrike sto opp bra mot Frankrike i sin åpningskamp. De ga helt klart franskmennene en kamp, og med litt flaks kunne de ha fått med seg mer mot en av turneringens store favoritter. Men et selvmål i det 38. minutt gjorde at det ikke ble noen poeng.

Østerrike har et dyktig kollektiv og noen gode spillere der Sabitzer skilte seg ut i åpningskampen. Men en vi forventer mer av er Baumgartner. Han må ha en god dag mot Polen hvis det skal bli tre poeng for alpnasjonen.

Spilltips før Polen vs Østerrike

Østerrike er favoritter før kampen mot Polen og håper å ta tre poeng. Av de to lagene virker det som Østerrike har størst sjanse før den siste kampen. Spiller de som mot Frankrike, har de gode sjanser til å vinne mot Nederland i siste kamp.

Vi tror at Østerrike er favoritter av en grunn. Derfor velger vi å spille Østerrike som vinnere til odds 2,05 hos Posido.

 • Hold øye med: Michael Gregoritsch scoret i tre av seks kvalifiseringskamper når han spilte og har aldri tapt med Østerrike når han har scoret.
 • Karol Świderski håper å få sjansen fra start og har vært målfarlig når han har fått sjansen.

Nederland mot Frankrike – Tanker før kampen

 • Dato: 21. juni 2024
 • Avspark: 21:00
 • Arena: Red Bull Arena (Leipzig)
 • Dommer: A Taylor (England)

De to stormaktene vant sine åpningskamper uten å overbevise eller ta ut seg. Nederland startet med å vinne 2-1 mot Polen, men det satt langt inne. De kom tidlig under, men klarte å snu etter at Weghorst kom inn og avgjorde i det 83. minutt. Men skal de få med seg noe mot Frankrike, trenger laget å prestere betydelig bedre.

Nederland så bleke ut og har ingen superstjerner. De har et stabilt kollektiv som sikkert vil være nok for avansement, men spørsmålet er om de kommer mye lenger enn det. Koeman er ingen trener som løfter laget til EM-gull, og spillerne har ikke de individuelle kvalitetene til å gå langt.

Frankrike trenger å løfte seg et hakk

Frankrike vant sin åpningskamp mot Polen, men overskriftene etterpå handlet om Mbappés brukne nese. Det gjenstår å se om de kan løfte seg et hakk og om Mbappé vil spille. Rapportene har vært delte; noen sier at han vil spille mot Nederland, mens andre sier at han først vil være tilbake i en åttedelsfinale.

Men er det noen nasjon som har erstattere, er det Frankrike. Ingen tropp i dette EM har samme kvalitet som Frankrike. Derfor blir det spennende å se om de kan leve opp til potensialet i troppen. Men til seier mot Nederland skal det vel likevel holde?

Oddstips før kampen Nederland mot Frankrike

Frankrike er favoritter av en grunn, men de har helt klart et odds som er spillbart. Selv om Mbappé ikke skulle spille, har de stjerner så det holder. Det er vanskelig å se for seg at de taper poeng mot Nederland, da Frankrike pleier å vokse inn i turneringen. Når lagene møttes i fjor, vant Frankrike klart 4-0. Det er vanskelig å se noe annet enn fransk seier i fredagens møte.

Vi spiller derfor Frankrike som vinner mot Nederland til odds 2,30 hos Posido.

 

 • Hold øye med: Antoine Griezmann sikter på flere EM-mål, og det er ikke umulig at han finner nettmaskene mot Nederland.
 • Cody Gakpo scoret utligningsmålet mot Polen og har gjort fire mål på like mange starter i mesterskap.