Spania mot Frankrike – Oddstips EM 2024 Semifinale

Det har blitt tid for semifinaler i EM 2024, og først ut er kampen mellom Spania og Frankrike. Spania har overbevist mest, men Frankrike har sannsynligvis det beste laget av de to. Nå skal de møtes om en plass i finalen, og regn med mange TV-seere når to verdensnasjoner møter hverandre. Hvis vi ser på oddsen, blir det en svært jevn kamp, og de fleste sluttspillkampene har vært veldig jevne. Mye tyder på at det blir det samme når Spania og Frankrike møtes. Hvordan vil kampen ende? Hvem går til finalen?

  • Dato: 9. juli 2024
  • Kampstart: 21:00
  • Arena: Allianz Arena (München)
  • Dommer: S Vincic (Slovenia)

Odds er hentet fra Zeuswin

100% opptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

Odds på kampen

  • Spania – 2,75
  • Uavgjort – 2,88
  • Frankrike – 3,20

Spania er favoritter ifølge oddsen

Hvis vi ser på oddsen, er det Spania som er favoritter til å vinne kampen. De er laget som har imponert mest under turneringen, og derfor er de favoritter mot Frankrike, til tross for at de kanskje ikke har samme nivå på spillermaterialet som motstanderen. Men spillmessig har Spania vært turneringens beste lag, og de er favoritter til å vinne turneringen ifølge oddsekspertene.

Spania imponerte stort mot Tyskland i kvartfinalen. De hadde ledelsen med 1-0, men fikk en sen utligning i sluttminuttene. Til tross for at stjernespillerne var byttet ut, klarte Spania å omstille seg, og i ekstraomgangene var de det beste laget. I det 119. minuttet kom avgjørelsen da Spania fikk inn 2-1. Dermed tok de seg til semifinalen, og nå håper de å kunne slå Frankrike.

Det unge spanske laget kommer til kampen uten Carvajal, som er suspendert i semifinalen etter å ha blitt utvist. Dermed kommer Spania til kampen uten sin faste forsvarsspiller. Men laget har fortsatt kvalitet, og mye tyder på at de har et utrolig sterkt mannskap når elveren tas ut.

Spania har gått gjennom turneringen uten problemer. Til tross for at de spilte i den vanskeligste gruppen, vant de alle kampene mot Kroatia, Albania og Italia uten å slippe inn mål. Deretter vant de komfortabelt 4-1 mot Georgia i åttedelsfinalen før de slo ut vertsnasjonen Tyskland i kvartfinalen. Kan de også slå ut Frankrike i semifinalen?

Frankrike har en ekstra gir i seg

Det franske laget har fått mye kritikk for å spille kjedelig fotball. Men de er likevel i semifinalen og har fortsatt ikke tapt i turneringen. De gikk riktignok gjennom gruppen som nummer to etter å ha vunnet mot Østerrike, men spilt uavgjort mot Nederland og Polen.

I åttedelsfinalen fikk de tøff motstand mot Belgia, men klarte å gå videre etter 1-0. Deretter ventet Portugal i kvartfinalen, og i en veldig tøff kamp hadde de vanskelig for å få til det offensive spillet. Men Frankrike har et utrolig sterkt forsvarsspill og har gått gjennom sluttspillet uten å slippe inn mål. De vant også på straffespark mot Portugal etter å ha scoret alle straffene. Nå er spørsmålet om de har det som trengs for å slå ut turneringens hittil beste lag? Mye tyder på at de har en ekstra gir i seg. Men spørsmålet er om det er nok til å nå hele veien til finalen?

Tanker før den spennende kampen

Det er turneringens beste offensiv mot det beste forsvaret, og det er virkelig denne semifinalen fotballverdenen ser mest frem til. Spørsmålet er hvem som har det i seg å nå finalen? Spania har ikke vært i en mesterskapsfinale på mange år, mens Frankrike spilte finalen i VM 2022.

Kylian Mbappe har hittil vært en skuffelse med bare ett mål, men han pleier å heve seg i de store kampene. Kan han være tungen på vektskålen i denne spennende semifinalen? Uansett, forvent en tett kamp mellom to utrolig dyktige lag.

Vårt oddstips på Spania – Frankrike

Spania er favoritter på grunn av at de har spilt bedre fotball enn Frankrike i mesterskapet. Men det går ikke an å komme unna at Frankrike har et bedre spillermateriale og en sterkere defensiv. Derfor tror vi at Frankrike kommer til å ødelegge Spanias drøm om et EM-gull.

Av denne grunn velger vi å tro at Frankrike avgjør før ordinær tid er over. Derfor spiller vi Frankrike som vinnere og får odds 3,20 hos Zeuswin.

Vårt oddstips: Frankrike vinner mot Spania i ordinær tid til odds 3,20 hos Zeuswin.

Spillere å holde øye med

Spania har Mikel Oyarzabal som scoret fire mål på to kamper før EM 2024, men han har fortsatt ikke scoret i EM 2024. Men da lagene møttes sist, var det Oyarzabal som scoret Spanias eneste mål i kampen.

Det er vanskelig å snakke om Frankrike uten å nevne Mbappe. Den franske verdensstjernen har ikke levd opp til de høye forventningene hittil. Kan han heve seg i kampen og avgjøre mot Spania?