Fotball vm: glede og skuffelse

Årets fotball vm er over for denne gang, og akkurat som oddsen sa før finalen sparket i gang – så var det Frankrike som dro i land seieren denne gang. Den franske seieren har blitt hyllet over hele verden, men kanskje ikke av den årsaken man skulle tro. Nei, faktisk var det mange kritikere som ønsket seg en annen vinner hvis man kun så på det fotball-faglige. Det var andre grunner til at den franske seieren begeistret. Årsaken til at mange har hyllet det franske laget handler nemlig om de franske fotballspillernes opphav, da svært mange på det franske laget er født – eller har foreldre som er født – i afrikanske land. Den franske seieren har derfor nærmest blitt et symbol på den franske multi-kulturalismen. Siden Frankrike, de siste årene, har hatt mange problemer hva integrering av flyktninger angår – så smaker denne seieren ekstra godt for mange deler av samfunnet.

Bettingsider med odds på Fotball VM

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 200 EUR

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

Men fotball vm handlet om mer enn det franske laget, det handlet om skuffelsen i det tyske laget som ble sendt hjem allerede etter gruppespillet, det handlet om et England som hadde muligheten til å nå finalen for første gang på lenge – men som likevel ikke klarte det, og det handlet om et Brasil som aldri presterte på det nivået som verden kanskje forventet. Men fotball vm handlet også om Ronaldo, som scoret hele 3 mål mot nabo og erkerival Spania. Mange vil også huske bilder av jublende og gråtende tilskuere på tribunen, bilder som har satt seg på netthinnen for alltid.

Noe som er spesielt spennende med et fotball vm er at man aldri kan vite på forhånd hvem som kommer til å gjøre det bra, og hvem som kommer til å vinne. At Brasil skulle gå på et knusende, og ydmykende, nederlag mot Tyskland for fire år siden var det ingen som kunne ha spådd på forhånd, og man hadde fått utrolige odds om man hadde tippet på det resultatet. Og under årets VM var det nok heller ikke mange som hadde trodde at Kroatia skulle gå helt til finalen. Men slik er det med fotball, og det er nettopp disse tilfeldighetene som gjør spillet så uendelig spennende og morsomt å se på. David har alltid muligheten til å slå Goliath, selv når man minst skulle tro det. Det gjør det også mulig å håpe på at Norge endelig kommer til VM igjen etter neste kvalik er unnagjort.

Ser du på fotball vm

Er du glad i fotball? Så du hvert spill i VM 2018 og premier league 2019-2020? Er du også glad i betting? Da bør jo denne siste måneden vært helt perfekt for deg. Midt i blinken. For du har vel fått med deg at fotball vm er i gang. Det nærmer seg til og med slutten faktisk! Det har vært et ganske godt mesterskap, og det har faktisk også vært et godt mesterskap for folk som er litt ville i tippingen sin. Fordi det har vært en del overraskelser, mange resultat som mange av oss ikke kunne forutsett. Hvem ville tro at Tyskland kom til å tape mot Sør-Korea, eller at England og Kroatia skulle komme så langt. Om du har tippet på det, så har du sannsynligvis også blitt en litt rikere mann. Det er jo det som gjør betting så gøy, men også så risikabelt, fordi man vet aldri helt sikkert. Om du var en av de stakkarne som satset på at Tyskland skulle gå langt, og hadde det i kombinasjon med noe annet, så har jo det sjokket ødelagt mye for deg.

Men slik er det jo bare, og de fleste av oss er jo inneforstått med det. Noe av det beste å gjøre er å finne en bettingside eller et online casino med sportsbok som tilbyr deg den beste oddsen. På den måten så øker du i hvert fall den potensielle gevinsten din, selv om man kanskje ikke alltid er like heldig med det. Fotball er jo en av de vanskeligste idrettene som det finnes for å tippe på, fordi det er så utrolig mye uberegnelig med det. Fotball er jo også en av de vanskeligste idrettene å mestre, fordi føttene er vanskeligere å styre enn hendene. Derfor ser man overraskelser i ny og ne som man virkelig ikke forventet.

Fotball vm: glede og skuffelse

Det er jo lett å være bombastisk foran et mesterskap og si Argentina skal vinne på grunn av at de har Messi. Men ingen av oss vet hvordan formen til Messi er, og han kan jo også bli sparket ut av kamper, som jo også har skjedd med han. Og da går det jo rett vest med tippinga di også. Men når det er et slikt mesterskap underveis så er det veldig fristende å spille og finner du et sted som gir deg svært gode odds så kan du vinne mye penger. Så lenge du vet hva du driver med da. Men lykke til, se objektivt på det, og kanskje du vinner penger!