Live betting og live stream hos bookmakere

I Norge velger flere og flere spillere å satse live og i forbindelse med dette har det også blitt mye mer vanlig å se live sport hos bookmakere. Derfor fortsetter seksjonene rundt live betting og live stream å bli bedre. Å kombinere de to gir en helhet som er vanskelig å slå, og du kan derfor oppdage odds live og live stream samtidig. Alle bookmakere i Norge har live betting, men det varierer noe med hensyn til hvem som også har live stream tilgjengelig. Stadig flere velger å kjøpe rettigheter, men foreløpig er det bare de største bettingselskapene som har råd til dette.

Bettingsider med Live Betting og Live Stream

100% opptil 5.000 kr

10% ukentlig cashback

100% opptil 5.000 NOK

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opptil 2000 NOK

100% opptil 2.100 kr

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 NOK

Live stream – se kampen live

Med live stream kan du se live sport hos en bookmaker. Det kreves vanligvis at du enten har penger på bettingkontoen din, eller at du har satset på et spill det siste døgnet. Hvis du oppfyller noen av disse kravene, har du full tilgang til alle livestreamede idretter som vises. Oddsselskapene i dag har virkelig fine rettigheter.

Du kan se mye sport på bettingselskapene og spare penger. Dette er fordi du ikke trenger å ha noen dyre abonnementer for å se på fotball, ishockey og tennis. Selvfølgelig er de tyngste rettighetene som VM, Premier League og Champions League ikke tilgjengelig for å streame live hos bettingselskaper. Men det er fortsatt idretter i verdensklasse som Wimbledon, Bundesliga og verdens beste basketball NBA. Ikke alle oddsselskaper har samme rettigheter, men de største bookmakerne har vanligvis flest muligheter. Ved å besøke et bookmaker kan du ganske raskt se hvilke rettigheter det er. Bookmakere viser mer enn gjerne hvilke rettigheter de har fordi det gir en fordel i forhold til konkurrentene.

Live betting – mer action med liveodds

Med live betting satser du på en pågående kamp. Dette betyr at det vil bli mer action fordi oddsen endres kontinuerlig. Dermed er det også et høyere tempo når du satser live, og det er viktig å ta avgjørelser raskt fordi oddsen kan endres på få sekunder. Hver situasjon i kampen kan endre oddsen. Et rødt kort, et mål eller en reversering av spillet betyr at oddsen endres.

De som satser live får også forskjellige markeder sammenlignet med å plassere et spill før kampstart. Årsaken er at den gir helt andre muligheter. For eksempel kan du satse på hvem som scorer neste mål i de fleste idretter, eller hvem som blir utvist neste gang i ishockey.

Husk dette når du tester live betting

Å velge et budsjett på forhånd er en god ide når du satser live. Dette er fordi det høye tempoet gjør at pengene forsvinner raskt. Men ved å angi et budsjett for en bestemt kamp, kan du ha bedre kontroll mens du ikke mister tempoet og raske avgjørelser.

Det er heller ikke bra å ta de første beste oddsene. Siden oddsen endres hele tiden, kan det lønne seg å vente litt i visse situasjoner. Hvis oddsen er god, bør du plassere et spill, men ofte kan oddsen økes noen minutter senere. For eksempel kan du tro at et lag skal snu en kamp og jo lenger du venter, jo mer vil oddsen øke.

Live odds og live betting fra mobil

Ved å plassere odds fra mobiltelefonen din, vil du ha betydelig større frihet i bettingen din. Alle oddsselskaper i dag har en app eller betting fra en mobil nettleser. Dette betyr at du med en internettforbindelse har muligheten til å satse live eller streame live uansett hvor du er. Mange norske spillere i dag velger å satse fra mobiltelefonene fordi de gir bedre frihet. Du er aldri låst eller begrenset til en datamaskin, men i stedet kan du spille omtrent hvor som helst.