Betting bonus – Norges beste oddsbonuser 2024

For å komme i gang på den beste måten med et spillselskap, er det ikke mye som er bedre enn å motta en betting bonus. Her på bettingsidor.com har vi listet opp de beste bettingselskapene med de beste bonusene. Dette betyr at du som spiller har perfekte muligheter til å få en virkelig god start når du begynner å satse.

Hvordan en oddsbonus er utformet varierer ganske mye. Noen ganger er det et stort beløp når du registrerer deg som ny kunde. Noen bookmakere tilbyr imidlertid reload bonuser, så vel som spesialtilbud når det er store kamper eller arrangementer. Det viktigste er at det er mange bonuser du kan oppdage. Vi går gjennom de vanligste tilbudene fra de beste bettingsidene.

Bettingsider med betting bonus

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 2000 NOK

100% Opp til 1.500 KR i gratisspill

10% ukentlig cashback

100% upptil 6000 kr – Eksklusiv betting bonus

100% opp till 2000 NOK

100% opptil 2000 kr

1 000 kr risikofritt spill +10 % cashback

100% opptil 2000 NOK

1 000 kr Risikofritt spill

100% opptil 2.100 kr

100% opptil 5.000 kr

100% opptil 1.000 NOK

100% opptil 2.000 NOK

5% Ukentlig cashback på odds

100% opptil 2.000 NOK

200% opptil 100 EUR

Beste odds bonuser på odds sider

Som vi har nevnt, tilbyr nesten alle spillselskaper en oddsbonus til nye kunder. Men ikke alle er like gode, det kan variere ganske mye hvordan bonusen fordeles. Mange gjør feilen ved å tenke bare på størrelse. Selvfølgelig er det morsomt når det er en stor oddsbonus. Men hvis omsetningskravene er veldig høye, kan det være bedre å godta en mindre innskuddsbonus med lavere omsetningskrav.

For eksempel kan en bettingside tilby en 100% bonus opptil 1000 kroner med 6x omsetningskrav til odds 1,50. Da får du 2000 kroner å spille for, men skal bare omsette 6000 kroner og det til rimelige odds. En annen bookmaker kan tilby 100% opptil 3000 kroner, men har et omsetningskrav på 10x pengene til et minimums odds på 2,00. Da må du omsette 30 000 kroner og også til mye høyere odds. Da er det bedre etter vår mening å motta den første bonusen i stedet.

Dette er viktig å se på når du mottar en betting bonus

 • Hvor stor bonus får du? – Selv om det ikke bare er viktig med størrelsen, er det selvfølgelig bedre å få en stor bonus så lenge kravene ikke er for urimelige.
 • Hva er omsetningskravene?
  Dette er kanskje det viktigste du må se etter når du mottar en oddsbonus. Hvis det er for høye omsetningskrav, er det ingen vits i å motta en innskuddsbonus etter vår mening.
 • Hva er minimumsoddsene?
  Jo lavere minimumsodds, jo bedre. Vi anbefaler ikke bonuser som er høyere enn 2,00 i minimumsodds.
 • Hvor lenge må du bruke bonusen?
  Dette er viktigere enn mange tror. Du vil ha minst syv dager på å satse bonusen, og hvis du har en hel måned på deg, er det enda bedre. Det er svært uvanlig at du har mindre tid med omsetningskravene enn 1 måned.
 • Er det en bonuskode?
  Selv om det ikke er like vanlig som før, er det viktig å holde styr på om det er en bonuskode eller ikke. Hvis det er krav om en bonuskode, er det viktig at du fyller den ut i forbindelse med ditt første innskudd.

Innskuddsbonus er den vanligste bonusen

En innskuddsbonus er den vanligste velkomstbonusen når du registrerer deg som en ny kunde hos en bookmaker. Dette betyr at bettingsiden matcher det første innskuddet du gjør hos bettingselskapet. Det vanligste er å få en 100% bonus opp til 1000 kroner, men dette kan variere. Noen gir 500% opptil 500 kroner andre gir 100% opptil 2000 kroner. Uansett er en innskuddsbonus en god start på ditt spill hos bookmakeren.

En innskuddsbonus oppstår på det første innskuddet du gjør når du blir medlem av et spillselskap. Som vi nevnte, kan størrelsen på bonusen variere ganske mye. Men det viktigste er ikke alltid hvor stor bonusen er. Det er like viktig at det er gode regler og betingelser på tilbudet. Det er alltid omsetningskrav og minimumsodds på en innskuddsbonus. Du kan lese om det lenger ned, eller lese mer hos norskebettingsider.com.

Reload bonus

En reload bonus er det samme som en innskuddsbonus. Forskjellen er at en inskuddsbonus gjøres gis på ditt første innskudd. Reload bonusen derimot, finner du på det andre innskuddet og fremtidige innskudd. Noen ganger kan det være på de tre første, noen ganger på de fem første innskuddene. Noen er så sjenerøse at de gir deg en bonus på alle innskudd, men det er ganske uvanlig. På samme måte som en innskuddsbonus, kommer en reload bonus vanligvis med omsetningskrav og minimumsodds.

Alle som blir en VIP-spiller hos en bookmaker, kan vanligvis få enda større reloadbonuser enn andre. Det hender også at spillselskapet ringer deg eller sender deg e-post og tekstmeldinger for å gi deg en ny bonus.

Goodwill bonus

En goodwill bonus er en av våre absolutte favorittbonuser. Det betyr nemlig at du skriver til bookmakeren og ber om et bonustilbud. Du kontakter kundeservice og bare spør om du kan få en bonus. Hvis du er en lojal spiller, kan det godt være at spillselskapet gir deg en form for bonus.

Bonusen du får kan variere, og de vil ikke alltid gi deg et tilbud. Men flere ganger er det faktisk mulig å få en oddsbonus bare ved å spørre. Og du har virkelig ingenting å tape ved å spørre. Det verste som kan skje er at de sier nei.

Risikofrie spill lar deg spille uten risiko

Dette tilbudet er akkurat det det høres ut som. Du får ganske enkelt et risikofritt spill fra bookmakeren. Forenklet betyr dette at du legger et spill med ditt eget innskudd. Skulle dette ikke gå inn, får du pengene dine tilbake fra bettingsiden. På denne måten kan du plassere et spill som vanligvis har en høyere risiko og dermed få høyere odds. Hvis spillet går inn, har du vunnet pengene, men hvis du mislykkes, får du en ny sjanse. Risikofrie spill er vanlige når det er store kamper eller spesielle arrangementer. Men noen bettingsider tilbyr dette også når du registrerer deg som ny kunde.

Et risikofritt spill brukes best når du ser høye odds som du tror kan gå inn. Det kan være at bookmakeren har plassert et odds som egentlig ikke gjenspeiler hvor sannsynlig det er at noe vil skje. Det vanligste med denne typen feilplasserte odds er i mindre ligaer og sport. Der har ikke bookmakere like god kontroll.

Siden du ikke har noen risiko i spillet ditt, er det bedre å plassere det til høye odds. Skulle spillet ditt ikke gå inn, har du i det minste en ny sjanse. Å satse med lave odds som 1,20 eller 1,30 är ikke veldig smart.

Boostede odds øker oddsen dramatisk

Denne bonusen har økt i popularitet de siste årene. Med boostede odds, øker bookmakeren oddsen til et nivå som egentlig ikke viser hvor sannsynlig det er at spillet kommer inn. For eksempel kan oddsen være 1,10 før kampstart, men spillselskapet øker oddsen til 6,00 ganger pengene i stedet. Da vil du selvfølgelig få mer spillverdi i ditt spill.

Boostede odds er fortsatt en viktig bonus for norske spillere. Det er spesielt vanlig når det er en veldig spesiell kamp. Det kan være det norske håndballandslaget som spiller finalen eller en avgjørende Europakamp for et norsk fotballag. Men også i store kamper i Premier League, Champions League og flere andre turneringer er det boostede odds å oppdage.

Free bets – få et gratis spill fra spillselskapet

Du kan også dra fordel av gratisspill eller free bets hos noen spillselskaper. Da vil du få en sum penger fra bettingselskapet for å satse på et individuelt odds. Det kan være på en valgt kamp eller på en kamp du ønsker. Gratis spill er også mer vanlig som et tilbud til eksisterende kunder i stedet for som en velkomstbonus, selv om det finnes unntak.

Gratis spill kan komme fra alt fra 100 til 1000 kroner. Noen ganger er det enda mer enn det. Denne oddsbonusen er litt spesiell når det gjelder vilkår og betingelser. Ofte vil du bare få gevinsten utbetalt, men ikke innsatsen du mottok fra bettingselskapet. For eksempel kan du få 1000 kr i free bets og plassere et spill til odds 2,00. Vanligvis får du tilbake 2000 kroner, hvorav 1000 kroner i fortjeneste. Men i et gratisspill får du i stedet bare gevinsten på 1000 kroner. Samtidig har du mottatt innsatsen din helt gratis, noe som betyr at det fortsatt er et attraktivt tilbud.

Bonuser uten innskudd – No deposit bonus

Noen bettingsider er så sjenerøse at de tilbyr en bonus uten at du trenger å sette inn penger. Dette kalles en bonus uten innskudd eller no deposit bonus. Hvis en bookmaker tilbyr dette til deg, er det vanligvis som et free bet på en bestemt kamp eller en veldig liten sum penger å bruke på et hvilket som helst marked.

Omsetningskravene er vanligvis ganske høye på bonuser uten innskudd. Men dette er ikke så rart med tanke på at du ikke risikerer noen av dine egne penger heller. Derfor er gratis spill uten innskudd veldig bra for deg som spiller. Det gir deg en flott mulighet til å prøve et spillselskap.

Fordeler som VIP-spiller

Hvis du blir en VIP-spiller hos en oddside, er det mange fordeler som venter på deg. Spillerne som er mest aktive hos bookmakere får ekstra belønninger. Disse kan være forskjellige oddsbonuser som vi beskrev ovenfor. Men det er mye mer enn det å få fra et spillselskap. Noen av tingene som noen bettingselskaper tilbyr VIP-spillere er mye mer verdt:

 • Reiser
 • Billetter til arrangementer og kamper
 • Mobiltelefoner og annen elektronikk
 • Ekstra bonuser
 • Muligheten til å besøke hovedkontoret
 • Middager

Sjekk vilkårene

Før du godtar et tilbud, er det en god idé å sjekke vilkårene. Alle spillselskaper vi har listet opp har rimelige vilkår, men det er unntak for noen spillselskaper. Det viktigste er å sjekke hva minimumskravene og omsetningskravene er. Det som refereres til omsetningskravene er hvor mange ganger du trenger å satse bonusen din for å kunne ta ut gevinster.

For eksempel er omsetningskravene vanligvis mellom 4-8 ganger bonusen. Det er viktig at bare bonusen må omsettes. Noen spillselskaper har omsetningskrav for både innskudd og bonus. Men dette er ikke bra i det hele tatt og anbefales ikke så lenge det ikke er lave omsetningskrav på begge beløpene. En oddsbonus bør ikke ha et omsetningskrav høyere enn 8 ganger pengene.

Minimumsodds er også viktig

Minimumsodds refererer til de laveste oddsene du må plassere for at innsatsen din skal telle med omsetningskravene. Hvis du plasserer et spill som har lavere odds enn de angitte minimumsoddsene, teller dette ikke med i omsetningskravene dine. Du har imidlertid fortsatt muligheten til å legge til dette spillet.

 

De fleste innskuddsbonuser har et krav om at minimumsoddsene skal være mellom 1,40 – 2,00. Hvis det er høyere enn 2,00, er det ikke et godt oddstilbud. Da er det større sjanse for at du mister innsatsen din enn at den faktisk går inn. Jo lavere minimumsodds, jo bedre.

Noen ganger er det nødvendig med en bonuskode

Noen spillselskaper krever at du fyller ut en bonuskode for å motta tilbudet. Dette blir imidlertid stadig mer sjeldent, spesielt når det gjelder velkomstbonuser. Det er imidlertid mer vanlig med bonuser som bare er tilgjengelige for deg som medlem. Deretter kan du få en bonuskode sendt til deg for å motta en bestemt bonus som tilbys.

Hvis det kreves en bonuskode, er det viktig at du fyller den ut i forbindelse med innskuddet ditt for å motta tilbudet. Ellers kan det være at bookmakeren ikke vil gi deg bonusen, og da kan du ha gjort innskuddet unødvendig. Hvis du er usikker på om en bonuskode er nødvendig, kan du alltid skrive til kundeservice og spørre.

Hva er spillkreditter?

Noen spillselskaper bruker spillkreditter når de deler ut et tilbud. Dette er litt som et free bet, men med et annet navn. Du får spillkreditter fra bookmakeren for å bruke innsatsen din. Men hvis spillet går inn, får du bare gevinsten utbetalt mens bookmakeren beholder spillkredittene. Dermed er de ikke verdt noe i seg selv, men bare som en nøkkel for at du skal kunne satse. Det er ikke den beste bonusen som er tilgjengelig, vi foretrekker innskuddsbonuser. Samtidig kan spillkreditter komme uten omsetningskrav, noe som er veldig bra.

Svensk bettingbonus finner du her ..